imperator Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Stale mam na hlavnej stranke rovnake zaujimave produkty ako sa daju menit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Které produkty se ti maji zobrazovat na hlavní stránce nastavíš tak, že u jednotlivých produktů zafajkneš "Hlavní kategorie". Tyto produkty se pak náhodně zobrazují na hlavní stránce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperator Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 tak ako to je zobrazene v obrazku v prilohe ? niektore produkty tak mam ale stale sa mi zobrazuju iba tie iste produkty na hlavnej stranke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Ano musi byt zafajfkle Home. Zkus jich takhle vybrat treba 8 a uvidis jestli se ti tam budou zobrazovat - jen na hlavni strance davej refresh. Jinak predvolenou kategoriu muzes nastavit jak chces, ba naopak si ji urcite zmen at ti to nabizi "podobne zbozi v dane kategorii". Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperator Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 skusil som to a nejde to...nastavil som to na vela vyrobkov ale stale mi zobrazuje tie iste...edit : tak uz viem ak mam 30 poloziek v kategorii home tak mi to vzdy zoberie prvych 8je potrebne na hlavnej stranke catalogu premiestnit poradie nefunguje to random ako som si myslel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zavodsky Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 skusil som to a nejde to...nastavil som to na vela vyrobkov ale stale mi zobrazuje tie iste...edit : tak uz viem ak mam 30 poloziek v kategorii home tak mi to vzdy zoberie prvych 8je potrebne na hlavnej stranke catalogu premiestnit poradie nefunguje to random ako som si myslel... Tu je modul, ktorý som si mierne upravil. Dajú sa zadávať cez správu modulov kritéria podľa ktorých chceš zobrazovať produkty na prvej stránke.homefeatured-upraveny.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
forester Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Zdravim,Ako prosim Ta nainstalujem ten tvoj prerobeny modul? dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
forester Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Prosim Ta, ako nainstalujem tonto prerobeny modul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToXo Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Zdravim,Module funguje skvele, diky moc, Mam vsak este jednu otazku, da sa nejak nastavit aby pri tychto produktoch na hlavnej stranke ukazovalo aj cenu?Dost by mi to pomohlo keby sa to dalo nejak nastavit,Diky moc, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucu Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Malo by to ukazovať aj cenu, mne to teda ide bez zmeny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Diky super prerabka ... No mne to fici bez problemov, tak ze tiez nechapem ako sa tam niekomu nezobrazuje cena, hm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko882005 Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 super..... ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts