bera_ramazan Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Özellikle paypalın son sürümünde şöyle bir hata alınıyor <b>PayPal response:</b> bunu ekteki dosya ile çözebilriz inş. öncelikle papal modülünü kaldırın sonra tamamen silin ve ardından ekteki modülü yükleyin modül default olarak tüm klasörler 777 olarak geliyor paypal klasörünü ve içindeki klasörlerin izinlerini 755 yapın sonra dosyaları 644 yapın ve ödeme alın paypal2.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 faydalı bilgi, paypal modülünü kullanıp ta ilk yapılan işlemde sonuç alana rastlamadım...muhakkak bir yerinde sıkıntı çıkartıyor... Yukarıda 777 işlemlerini bazı sunucular otomatik yapar, yani yazma izinlerine ihtiyaç duymaz...yazma izinlerini hata ile karşılarsanız yapın...otomatik 777 işlemini yapan sunucularda manüel yazma izni oluştursanız yine hata alırsınız.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aytekinguclu Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Merhaba,anlattığınız yöntemi denedim ancak sonuç alamadım. Paypal europe kurdum durum aynı 404 hatası alıyorum 2 tarayıcıda denedim sıkıntı devam ediyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Merhaba, anlattığınız yöntemi denedim ancak sonuç alamadım. Paypal europe kurdum durum aynı 404 hatası alıyorum 2 tarayıcıda denedim sıkıntı devam ediyor Bu hata sunucu izinlerinden de kaynaklana bilir....sistemi localhost'a test edin.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts