M.K. Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Mám problém s tím, že Prestashop má na můj vkus se zbytečně zdlouhavé objednávání. Například nabízí-li eshop jen jeden způsob dopravy či platby, není tento krok podle mne vůbec potřeba. Stejně tak se často musí vyplňovat údaje pro objednávkui nerelevantní. za "obtěžující" považuji i povinnou registraci, vždyť to lze vyřašit "na pozadí" - vyplní-li zákazníák mail, pak mu autoamticky přijde heslo se vstupem do jeho účtu. Byl by zde ěnkdo, kdy by mě techto starosti uměl zbavit?:-) I za nějaký poplatek...Líbí se mi, jak je vyřešena objednávka u třeba u http://www.piercing-sperky.cz/, tj. zbozi bez doplnujicich parametru jde po kliku na "do kosiku" rovnou do kosiku, kde se da ihned vyplnit udaje a jednim klikem odeslat. V pripade nutnosti výberu prametru u zbozi mne to hodi na detail zboží, kde si vyberu parametr a pak opět do objednavky - vse na jedne strance - rychle, jasne, jednoduche...PS: pouzivam jak 1.1, tak 1.2 verzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 pripojuji se k potencionalnimu zakaznikovi PS 1.2.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Taky bych se připojil. Mám PS 1.5.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
subpage Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Už sem se tu o to pokoušel, nicméně nevyřešeno téma: http://www.prestashop.com/forums/topic/234189-pridani-jine-fakturacni-adresy-do-rychle-objednavky-bez-registrace/ pokud by to někdo dotáhl do konce byla by to paráda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 (edited) Setkavam se casto s nazory majitelu eshopu, ze objednavkovy proces v Prestashopu hodne zakazniku nechape a bud si stezuji, ze objednavku nelze provest nebo odejdou a nakoupi nekde jinde (mereni v GA). Z me zkusenosti 99% eshopu voli objednavku na jedne strane a nakup bez registrace. Uprava teto casti sablony neni zrovna jednoducha... delal jsem upravu objednavkoveho procesu (viz obrazek) pro jeden eshop takze vim co to obnasi Edited April 7, 2013 by Ventos312 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts