digites Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Witam. W momencie gdy klient wybierze metodę płatności "płatność przelewem" po przejściu do strony "validation" wyświetla się komunikat "Ta metoda płatności jest niedostępna". Sprawdzałem checkboxy w moduły -> płatność, wszystko jest zaznaczone ok. Próbowałem odinstalowywać i instalować moduł na nowo, jednak nic to nie dało... Bardzo proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 jaka wersja prestashop, jaka wersja modułu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Z tego co kojarzę to należy uzupełnić dane w tym module żeby działał poprawnie, może to pominąłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorfi Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Ten sam problem. Presta 1.6.09, moduł: 1.0.3. Po uzupełnieniu danych nie pojawia się w metodach płatności możliwość płacenia przelewem na konto :/ Jest do wyboru tylko płatność "za pobraniem". Odinstalowywałem i instalowałem moduł - nie podziałało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts