Encsike Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy adva van egy 1.5.6.2 -es Presta. A szállítási költségek ár szerint be vannak állítva sávosan 0-6.000 ig 990 Ft, 6-12.000-ig 790 Ft 12000 felett ingyen. Adva vannak kuponok, amiket a vevők kaptak előző vásárlásaik során 10 - 50% kedvezménnyel. DE! Amikor bepakolja emberünk a kosarat és eléri a 12000 ft-ot a rendeléskor ugye 0 ft lesz a szállítás. Viszont beváltja a kuponját ami ad neki 50% kedvezményt akkor a 6000 Ft os rendelés e már nincs ingyen de a rendszer mégis ugy számolja, tehát az eredeti árral számol. Néztem a beállításokat és nem találtam ilyen opciót hogy a szállítási költséget a tényleges kedvezménnyel csökkentett ár szerint vegye figyelembe. Van valakinek ötlete? Köszi! Enikő Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrbatyo Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Üdv ! A kosár szabályokban néz körül (árszabályok/kosárszabályok) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike Posted September 27, 2014 Author Share Posted September 27, 2014 Köszi, de nem azzal van a bajom, hogy a kedvezményt megadja a szállítási költségre is! A Kosár szabályokban azt tudom állítani, hogy az X% kedvezményt azt csak a rendelésre vagy a rendelés + szállítási költségre is számolja e. Itt a baj pontosan az, hogy van egy eredetileg pl 12568 FT-os rendelése, amihez a rendszer 0 ft-os szállítást számol, mert ugye 12.000 felett van a rendelés. És utána veszi le a kedvezményt a rendelés összegéből! igy a rendelés már bőven 12.000 alá kerül és akkor már kellene fizetnie a szállításért, de nem számolja akkor már fel. Én ilyen e vonatkozó beállítást nem láttam ott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrbatyo Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 üdv. Milyen fizetési modult használsz? (az universal payment modulnál pl lehet súlyra illetve, vásárlási összegre is meghatározni szállítási díjakat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts