bulent344 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Warning! Your PHP configuration limits the maximum number of fields allowed in a form: 1000 for max_input_vars.Please ask your hosting provider to increase the this limit to 1434 at least or edit the translation file manually. Dil dosyasını manuel olarak düzenlememi istiyor serverle ilgili kişi ile görüştüm onlarında yapailceği bir şey yokmuş manuel nasıl düzeltebilirim sizden yardım istiyorum teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 sunucu firmanıza ideal php.ini ayarlarımızın böyle olması gerekiyor ne yapmalıyım diye sorun... suhosin.request.max_vars=5000 max_execution_time = 1000 max_input_time = -1 ; memory_limit = 1024M max_input_vars = 1024; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulent344 Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 Bildiğimiz kadarıyla sadece dil dosyası düzenlemeyle ilgili bir sorun yaşanıyor, bunu da çözmenin malesef sunucu taraflı bir yolu bulunmamakta, dil dosyalarını bilgisayarınızda manuel olarak düzenlemenizi öneririz. Tek bir form içinde 1000 üzeri verinin post edilmesi normal bir durum değildir ve limitin artırılması sunucuda performans sorunlarına yol açacaktır. böyle bir yanıt aldım napıcam bilmiyorum şuan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 .htaccess dosyasının en üstüne ekleyip deneyebilirsiniz.. php_value max_input_vars 4000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulent344 Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 Sorun çözüldü çok teşekkürler ilgilendiğiniz için ayrıca arkadaşlar böyle bir sorunla karşılasırsanız çözümü budur php_value max_input_vars 4000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 her sunucuda bu kod çalışmaya bilir, aslında bu kodun çalışması, servis sağlayıcı firmanın acemiliğini gösteriyor...bir yerde kapatıyorlar diğer tarafta açık bırakıyorlar...ve siz size kesinlikle olmaz diyorlar demek ki oluyormuş... sorunun bu şekilde çözüldüğüne sevindim...kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts