pepko143 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Dobrý deň Vie niekto z Vás prosím kde zmením nápis tlačítka: Proceed to checkout v košíku? prestashop 1.6 za každú radu budem vďačný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 (edited) Zdravim, bud presny. Aku sablonu riesis - zakladnu, alebo nejaku sablonu tretej strany?Ak je to sablona tretej strany, je dobre poslat screenshot, alebo poslat link na eshop, kde to riesis.Ak chces teda odpovede, musis obsirnejsie opisat problem. Potom odpoved na tvoju sucasnu otazku moze zniet "V prekladoch" a z toho velmi mudry nebudes, ak si to uz skusil. Edited June 16, 2014 by Caleydon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepko143 Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 Ospravedlňujem sa za neúplné informácie Jená sa o prestashop 1.6.0.6 šablóna je základná No a potreboval by som preložiť tlačítko: Proceed to checkout v navigácii košíku a tiež tlačítko Pay with cash on delivery na konci pri výbere platby z modulu cash on delivery. Hladal som to kade tade, danú vetu Pay with cash on delivery som našiel v module cash on delivery/views/templates/hook/payment zmenil som to avšak na stránke žiadna zmena nenastala preto už neviem kde by som to mal zmeniť no a na koniec je tu potom ešte zmena číslovania objednávky z tých písmen na čísla, v emaily aj vo faktúre Všetko sa mi to podarilo v prestashope 1.5 zmeniť a fungovalo to bez problémov... Viem že som sem toho teraz možno napísal viac ako bolo vyžadované, avšak toto sú problémy ktoré teraz trápia mňa laika a ak by ste mi niekto dali odpoveď na ktorúkoľvek otázku bol by som Vám vďačný samozrejme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Zrejme ste doposial nenasli preklady modulov, ale v sablone. Cize: Ovladaci panel > Lokalizacia > Preklady Potom zvolit preklad modulov, ale nie pre jadro systemu, ale pre sablonu. Pre kazdy pripad, ak sa nechcete s lokalizaciou trapit, je tu plna lokalizacia, kde uz taketo problemy riesit nemusite: http://prestashop-plus.eu/sk/doplnky/102-slovencina-pre-prestashop-16.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepko143 Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 Ďakujem pekne Dalo sa to preložiť v tých prekladoch, som si nevšimol že si tam mám vybrať preklad modulov ale najprv som si musel ešte v php.ini upraviť max_input_var 1000x ďakujem aké jednoduché a ja to hladám kade tade v FTP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts