pepko143 Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Dobrý deň Prosím Vás vedel mi niekto poradiť ako preložím to tlačítko v košíku na konci objednávky Pay with cash on delivery? Jediné miesto kde som našiel danú vetu bolo v module cash on delivery/views/templates/hook a tam payment, premenoval som to, no bolo to bez odozvy. Keď dám český jazyk tak sa to zobrazuje v českom jazyku, ale do slovenčiny to nie a nie preložiť. Už vážne neviem ako to urobiť. Za každú radu budem vďačný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Prosim, nevytvaraj v buducnosti na riesenie svojho problemu 3 temy. [moderator SVK diskusneho fora] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepko143 Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 Keď niekto rieši nejaký problém najprv si pozrie fórum a až potom vytvára tému, aspoň taký by mal byť podľa môjho názoru postup. Mal som 3 rôzne problémy tak som založil 3 rôzne témy, keby to dám všetko na jedno miesto a nazval by som to problémy s prestou, myslím že orientácia vo fóre by bola neprehladná. Čiže nebolo mojím úmyslom nejako zahltiť fórum, len som chcel aby bolo aj naďalej prehladné Za vyriešenie predošlého problému Vám ďakujem aj tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias099 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Dobrý deň Prosím Vás vedel mi niekto poradiť ako preložím to tlačítko v košíku na konci objednávky Pay with cash on delivery? Jediné miesto kde som našiel danú vetu bolo v module cash on delivery/views/templates/hook a tam payment, premenoval som to, no bolo to bez odozvy. Keď dám český jazyk tak sa to zobrazuje v českom jazyku, ale do slovenčiny to nie a nie preložiť. Už vážne neviem ako to urobiť. Za každú radu budem vďačný. Zdravim , priesiel si nato nakoniec ako sa to robi? Ak hej prosim ta napis sem postup , dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepko143 Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Dobrý deň ano prišiel, stačí preložiť daný modul nájdete to v lokalizácia/translations a tam si už vyberiete ktorú oblasť chcete prekladať... najprv som nevedel o tejto zmene, nakoľko som staršiu prestu prekladal cez FTP... prajem veľa úspechov :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts