tenrico Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Witam Korzystając ze standardowego modułu produktów polecanych ustawiłem sobie wyświetlanie 3 produktów na stronie głównej. Zrobiłem to tak jak wyczytałem że się to robi, czyli po prostu dodając produkty do kategorii głównej. Chciałbym, aby pod nimi był przycisk WIECEJ, który linkuje podstronę na której wyświetlane są wszystkie produkty polecane (czyli wszystkie dodane do kategorii głównej). Jak coś takiego ogarnąć? Myślałem o podlinkowaniu jakoś kategorii głównej, ale chyba się tak nie da. Działam na Prestashop w wersji 1.6.0.6, na standardowym szablonie default-bootstrap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 standardowy moduł nie posiada tej funkcjonalności, aby to zrobić, trzeba utworzyć w nim kontroler który utworzy nową stronę. innym rozwiązaniem może być przekierowanie na stronę kategorii "home" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenrico Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 Z kontrolerem nie bardzo wiem jak się za to zabrać, więc może to drugie rozwiązanie, bo brzmi prościej Mógłbyś napisać coś więcej jak to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenrico Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 Próbuje z tym kontrolerem, ale nie mogę sobie z tym poradzić. Nie wiem jak Presta generuje strony. Mógłbyś mnie nakierować chociaż jak to zrobić? W google nic nie znalazłem. Dokumentacja nie wiele pomogła. Działam na bazie modułów Bestseller i Nowe Produkty, bo one generują stronę z produktami więc mają działanie dość podobne, ale na razie bez efektów. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts