hacker81ha Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 παιδια καλησπερα πρεπει καταλαθως απο το panel να εσβησα τον admin και δεν μπορω να μπω στο panel τι κανουμε ρε παιδια γινεται κατι τετοιο να μου επιτρεπει να σβησω τον εαυτο μου ελεος ενταξει εγω εκανα ενα λαθος δεν μπορουσε να με σταματησει στα forum που εστηνα δεν με αφηνε εχουμε καμια λυση σας εχω ζαλισει και με καινουργια θεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mockrow Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Καλησπέρα. Για αρχή panel τι εννοείς; Το ΒΟ; Το panel διαχείρισης του host(cPanel πχ); Καλο είναι να βγάλεις κανένα screenshot να καταλάβω τι εννοείς... Μπορώ σίγουρα να σε βοηθήσω, αν και κατα πάσα πιθανότητα κάτι γράφεις λάθος και δεν κάνεις log Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 καλησπερα φιλε παλι sorry που δεν εβαλα φωτο αλλα ειχα φαει ωρες και το ξεχασα εδω ειναι το panel Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 (edited) τελικα έχουμε καμια λυση για το θέμα που έχω γραψει επειδη καιγομαι ερχονται οι μερες και πρεπει να παραδωσω στην φιλη μου για να το δείξει για την πρακτικη της σας ευχαριστω παντως για ολα με έχετε βοηθησει Edited June 18, 2014 by hacker81ha (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netplayer Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 http://mypresta.eu/en/art/tips-and-tricks/a-better-way-to-restore-prestashop-admin-password.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 19, 2014 Author Share Posted June 19, 2014 απ' οτι ειδα αυτο το link που μου εδωσε netplayer ειναι για να ξεκλειδωσεις τα μέλη εαν εχουνε χάσει τον κωδικό ετσι καταλαβα εγω εκτος εαν κάνω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
netplayer Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 απ' οτι ειδα αυτο το link που μου εδωσε netplayer ειναι για να ξεκλειδωσεις τα μέλη εαν εχουνε χάσει τον κωδικό ετσι καταλαβα εγω εκτος εαν κάνω λαθος Οχι ειναι για τον admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 23, 2014 Author Share Posted June 23, 2014 ευχαριστω netplayer δεν τα κατάφερα πάντως μην ανχωνεσαι το εστησα παλι σε διαφορετικο server παντως θα ηθελα να μαθω εαν γινεται και ποιος ειναι ο τροπος για να προσθεσω τον διαχειριστη στο bo (panel) και παλι ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
netplayer Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Γιατι δεν τα καταφερες? Η λογικη ειναι απλη. Εχεις χασει το admin password. Πας frontoffice και δημιουργεις ενα λογαριασμο πελατη απλα και μονο για να καταχωρηθει στην βαση δεδομενων το hashed password το οποιο μετα μεσω phpmyadmin το αντιγραφεις στον λογαριασμο του admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts