P3T3R Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Zdravímmám problém s počtom produktov na hlavnej stránke. V administrácií mám nastavené aby sa ich zobrazovalo 0, ale zobrazuje sa ich 10. Môžem tam nastaviť počet 12 aj tak sa nič nezmení. V databáze sa to ale mení, čiže chyba bude niekde v scripte. Viete mi povedať kde to môžem opraviť, resp. akoby som to mohol úplne zrušiť, aby sa to tam nezobrazovalo?Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 neni 0 jako vypnute?podle me staci odstranit modul ne? nebo jej jen vypnout... bo zkus parkrat dat f5 nebo vymazat cache prohlizece Link to comment Share on other sites More sharing options...
P3T3R Posted November 12, 2009 Author Share Posted November 12, 2009 neni 0 jako vypnute?podle me staci odstranit modul ne? nebo jej jen vypnout... bo zkus parkrat dat f5 nebo vymazat cache prohlizece A ako sa volá ten modul? On je tuším iba v systéme zabudovaný, bude potrebné asi niečo odstrániť, či má nejaký názov v moduloch? Prezeral som to a nenašiel som nič také, čoby to mohlo byť.Diky za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Bude to asi překlad od překladu,ale mělo by to být v modulech jako Doporučené zboží na úvodní stránce (nebo podobně) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 tady PS 1.2.4 - pokud mas jiny preklad, tak to hledej v teto rubrice podle ikonky Link to comment Share on other sites More sharing options...
P3T3R Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Super Ďakujem. Nevšimol som si to v tools kategórií. Hľadal som to v blok kategóriach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts