Witam, mam problem z kategoriami i kolumnami na stronie głównej. W nagłówku na stronie tytułowej jak i na innych stronach nie wyświetla mi się pasek kategorii i nie mam zielonego pojęcia dlaczego. Mam potworzone kategorie i pod kategorie i w stopce są one widoczne, ale w nagłówku tego nie ma. Druga sprawa związana jest z kolumnami. Otóż mam zaznaczone by się wyświetlały, ale na stronie głównej żadna się nie wyświetla.Po wybraniu ze stopki którejś z kategorii, pojawia się kolumna z prawej strony. Ktoś mógłby mi powiedzieć co jest nie tak i jak to naprawić ? Szukałem swojego problemu w internecie, lecz nigdzie nie znalazłem rozwiązania. A i powiem że jestem żółtodziobem w tematyce PrestaShop i dopiero się uczę.
Question
Azer123
Witam,
mam problem z kategoriami i kolumnami na stronie głównej. W nagłówku na stronie tytułowej jak i na innych stronach nie wyświetla mi się pasek kategorii i nie mam zielonego pojęcia dlaczego. Mam potworzone kategorie i pod kategorie i w stopce są one widoczne, ale w nagłówku tego nie ma.
Druga sprawa związana jest z kolumnami. Otóż mam zaznaczone by się wyświetlały, ale na stronie głównej żadna się nie wyświetla.Po wybraniu ze stopki którejś z kategorii, pojawia się kolumna z prawej strony. Ktoś mógłby mi powiedzieć co jest nie tak i jak to naprawić ? Szukałem swojego problemu w internecie, lecz nigdzie nie znalazłem rozwiązania. A i powiem że jestem żółtodziobem w tematyce PrestaShop i dopiero się uczę.
14 answers to this question
Recommended Posts