jval Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 (edited) Zdravím, mám skript, který načítá z csv ceny a množství k produktům a pomocí cronu se tak sychnronizuje jednou denně sklad eshopu se skladem v účetnictví. Skript vypadá asi takto: <?php $file = file_get_contents($import); $lines = explode(PHP_EOL, $file); foreach ($lines as $line) { $data = explode(';', $line); $ean = (string) $data[0]; $price = (float) $data[1]; $quantity = (int) $data[2]; if (array_key_exists($ean, $ids)) { $id = (int) $ids[$ean]; $product = new Product($id); $tax = Tax::getProductTaxRate($product->id, $cart->{Configuration::get('PS_TAX_ADDRESS_TYPE')}); $product->price = (float) number_format($price / (1 + $tax / 100), 6, '.', ''); $product->update(); $sql = 'UPDATE `' . _DB_PREFIX_ . 'stock_available` SET quantity = "' . $quantity . '" WHERE id_product="' . $id . '"'; mysql_query($sql); } } ?> Je to takové krkolomné zvlášť načítat DPH a pak i zvlášť dělat update množství. Chtěl jsem tedy použít $product = new Product($id,true) což by mělo načíst informace o produktu včetně množství a DPH, ale to mi vyhodí Fatal error. Nemáte někdo tip jak ten update udělat v $product->update() komplet??? Edited June 9, 2014 by jval (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts