hacker81ha Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 καλησπερα σε ολους εχω μεχρι ωρας 4 ερωτησεις και εχω κανει εγκατασταση εδω σε free server http://hacker81.byethost8.com/el/ το presta shop 1.6.0.6 το εχω κανει εγκατασταση και τοπικα με XAMPP Control Panel για να κανω τις αλλαγες χρησιμοποιω το πρόγραμμα Adobe Dreamweaver CS5 για αλλαγες. το site που θέλω να φτιαξω ειναι με κινητα για πρακτικη και μετα θα το σβησω το θεμα που εχω κολλησει ειναι 1)πως βάζουμε λογοτυπο επανω και να σβησω το sale 70% την φωτογραφια 2)πως γίνεται να βάλω τις κατηγορίες επάνω και να μην είναι κάτω αριστερά 3)αυτο που λεει κάτω © 2014 Λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου από PrestaShop™ πως γίνεται να βάλω © 2014 Irida_shop 4)και να σβησω αυτες τις φωτογραφιες που ειναι στο κέντρο που κινουνται εχω σχεδον ψαξει με το Dreamweaver ενα ενα αρχειο να βρω τον κωδικα αλλα δεν εχω βγαλει ακρη ευχαριστω για οτι και αν γινει μακαρι να εχω απαντηση γρηγορα και βοηθεια γιατι κοντευουνε οι μερες που πρεπει να παραδωσει η φιλη μου την πρακτικη και στην ουσια δεν εχω κανει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash11 Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 1) Για να αλλάξεις λογότυπο, πας preferences->themes και αλλάζεις φωτογραφία. Θα πας στα modules, θα βρεις το Banner block και θα το κάνεις disable 2) Ποιες κατηγοριες εννοεις; 4) Απο τα modules πηγαινεις στο imageslider Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 6, 2014 Author Share Posted June 6, 2014 (edited) ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα δεν εβγαλα ακρη αμα σας στειλω τις ρυθμισεις του server και το φοντο απο προχειρο που εχω κανει με php και html θα μπορεσεται να μου βαλετε ετσι τις κατηγοριες Edited June 6, 2014 by hacker81ha (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash11 Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Πηγες στα modules και δεν βρηκες το banner block; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 (edited) ευχαριστω για την απαντηση crash11 το ελυσα το θεμα ολα οκ να ρωτησω κατι αλλο το εσβυσα το sale εχει πουθενα παραμετρο να μεγαλωσω το πλατος και υψος και γινεται να σβήσω το BLOG και διπλα να βάλω και άλλες κατηγοριες εδω και η φωτογραφια http://i667.photobucket.com/albums/vv40/hacker1981/allagh.jpg ευχαριστω Edited June 7, 2014 by hacker81ha (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash11 Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Δέν υπάρχει παράμετρος θα πρέπει να πειράξεις κάποια αρχεια. Θα δημιουργήσεις τις κατηγορίες που θέλεις, θα πας στα modules θα βρεις το top horizontal menu και απο τα available items θα βρεις τις κατηγοριες και θα τις προσθεσεις. Το Blog θα το κανεις remove Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 10, 2014 Author Share Posted June 10, 2014 ευχαριστω παρα πολυ crash11 για την βοηθεια αλλες 10 μερες μεινανε για την πρακτικη πυστευω να προλαβω να την δωσω στην φιλη μου να παραδωσει αυτο δεν καταλαβα που το βρισκω απο το Panel η απο καποιο αρχειο και να θελει επεξεργασια και αυτο που βρισκεται εαν σου ειναι ευκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mockrow Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Καλησπέρα, Για να γλυτώσεις χρόνο, βγάλε το top menu και εγκατέστησε αυτό που συζητάμε στο παρακάτω thread:http://www.prestashop.com/forums/topic/333583-top-menu/ Το top menu αφαιρείται απο τα modules(πρόσθετα) απ 'οπου και προσθέτεις το νέο menu. Το νέο menu, το παραμετροποιείς όπως εσύ θέλεις πάλι απο τα modules. Τέλος, σαν φιλική συμβουλή, μην πειράζεις php αρχεία ασυνάρτητα πρίν καταλάβεις την φιλοσοφία του prestashop και για να πειράξεις το κάθε τί, καλό είναι να χρησιμοποιέις το firebug, ώστε να βρίσκεις που δημιουργείται. Στη διάθεσή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 10, 2014 Author Share Posted June 10, 2014 (edited) καλησπερα mockrow απ' οτι καταλαβα αμα εγκαταστησω αυτο το top menu θα πρπει να ξαναφτιαξω τις κατηγοριες απο την αρχη να ρωτησω και κατι αλλο θέλω να σβήσω κάποιους συνδέσμους απο κάποιες φωτογραφίες αλλα δεν βρησκω ακρη πήγα στο themeconfigurator αλλα δεν βρηκα τιποτα μηπως γνωρίζετε που ακριβώς είναι εδω σας δειχνω ακριβως ευχαριστω για οτι και αν γινει Edited June 10, 2014 by hacker81ha (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mockrow Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Καλησπέρα! Όχι οι κατηγορίες δέν πειράζονται εδώ απλά αλλάζουμε έναν από τους τρόπους με τον οποίο έχει πρόσβαση ο χρήστης σε αυτές. Οι κατηγορίες προστίθενται βάζοντας τα link τους στο κάθε κουμπί του menu ώς εξής: Όσο για τους συνδέσμους.... Στη διάθεσή σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 (edited) καλησπερα mockrow ευχαριστω το εφτιαξα το blog εβγαλα με καποιο αρχειo php και αυτο με τους συνδεσμους το εκανα οπως μου ειπες ευχαριστω αυτα τα θεματα τα ελυσα μονο που δημιουργήθηκε ένα θεμα οχι και πολυ σημαντικο απλως αμα μπορουμε να το λυσουμε με το καλαθι ενω τοπικα μου δειχνει ενταξει στον server θα δεις στις εικονες.. Στημενα τοπικα το site English Και τωρα στον Server και τωρα το προβλημα στο english ευχαριστω για την βοηθεια Edited June 11, 2014 by hacker81ha (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 sos εκανα παλι το ιδιο site σε αλλον free server ωστε να εχω εναλακτικη μην μου σβηστει μεχρι να παραδωσει την πρακτικη η φιλη μου εστησα κανονικα στον καινουργιο και εγινε complete η εγκατασταση το προβλημα δημιουργηθηκε οταν εκανα import την sql (βαση απο το προηγουμενο ωστε να μην φτιαχνω παλι απο την αρχη και μου βγηκε αυτο το μυνημα http://iridashop.netau.net/ μηπως μπορω να διορθωσω τιποτα γιατι το θελω σε 2 server γιατι φοβαμαι επειδη ειναι free και μου σβηστει το site την ωρα της παραδοσης ευχαριστω για οτι και αν γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mockrow Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Καλησπέρα, Εάν υπάρχει στο html root το αρχείο .htaccsess, τι περιέχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 14, 2014 Author Share Posted June 14, 2014 καλησπερα και παλι σας εχω σας ζαλισει αλλα εχω ενχος μεχρι να το δωσει η φιλη μου για την πρακτικη το site στον νεο server που το εστησα οταν παω στα προσθετα μου βγαζει αυτο το μυνημα [PrestaShop] Fatal error in module AdminModulesController:Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 55633 bytes) ειναι θεμα περιορισμου του server η μπορω να το διορθωσω γιατι σε αυτον http://hacker81.byethost8.com/el/ τον server με αφησε και εγκατεστησα κανονικα προσθετα και αμα ειναι θεμα περιορισμου ξερεται κανεναν free server με ftp ωστε να το στησω και σε δευτερο να μην εχω προβλημα μην σβηστει αυτο το μυνημα για να ξερεται ειναι σε αυτον τον server http://members.000webhost.com/login.php ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker81ha Posted June 14, 2014 Author Share Posted June 14, 2014 (edited) παιδια πρεπει καταλαθως απο το panel να εσβησα τον admin και δεν μπορω να μπω στο panel τι κανουμε ρε παιδια γινεται κατι τετοιο να μου επιτρεπει να σβησω τον εαυτο μου ελεος ενταξει εγω εκανα ενα λαθος δεν μπορουσε να με σταματησει στα forum που εστηνα δεν με αφηνε εχουμε καμια λυση σας εχω ζαλισει και με καινουργια θεματα Edited June 14, 2014 by hacker81ha (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts