dodatkowymail1 Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Witam serdecznie, właśnie zobaczyłem problem w moim sklepie, po kliknięciu w informacje o produkcie, przenosi mnie do zupełnie innego produktu nie związanego z tym produktem. Nie wiem z czym to jest związane. Będę wdzięczny za jakąkolwiek wskazówkę. Pozdrawiam, Mateusz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 po kliknięciu w informacje o produkcie a gdzie ta "informacja o produkcie" się znajduje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dodatkowymail1 Posted June 9, 2014 Author Share Posted June 9, 2014 Chodzi o przejście na stronę produktu - zamiast ją wyświetlić, sklep przekierowuje do widoku listy produktów w zupełnie innej kategorii. Problem dotyczy 2 kategorii (Opony oraz dętki rowerowe) - link do sklepu : www.lovebike.pl Pozdrawiam i dziękuję za sugestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dodatkowymail1 Posted June 9, 2014 Author Share Posted June 9, 2014 Właśnie odkryłem, że jest to problem z funkcją mod_rewrite i przyjaznymi URL. Gdy wyłączyłem funkcję przyjaznych URL to problem zniknął no ale chciałbym jednak je mieć. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dodatkowymail1
Witam serdecznie,
właśnie zobaczyłem problem w moim sklepie, po kliknięciu w informacje o produkcie, przenosi mnie do zupełnie innego produktu nie związanego z tym produktem. Nie wiem z czym to jest związane. Będę wdzięczny za jakąkolwiek wskazówkę.
Pozdrawiam,
Mateusz.
3 answers to this question
Recommended Posts