krzysztofk Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 (edited) Witam. Zainsatlowałem PrestaShop 1.5 i chciałbym skonfigurować PayPal. Musze ustawić mój kraj jako JAPONIA, niestety nie ma Japonii na liście. Czy problem da się jakoś rozwiązać? Z góry dziękuję za pomoc Edited June 5, 2014 by krzysztofk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 znalazłem listę krajów w których działa payu: Argentina Brasil Colombia Czech Rep.Chile Hungary India Mexico Panama Peru Poland Romania Russia South Africa Turkey Ukraine czyżby nie było wsparcia JaponiI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztofk Posted June 5, 2014 Author Share Posted June 5, 2014 Oczywiście nastąpiła pomyła, z rozpędu napisałem PayU, chodziło oczywiście o PayPal Ale i tak dzięki za odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 a co znaczy ustawic "moj kraj" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztofk Posted June 6, 2014 Author Share Posted June 6, 2014 W modułach wciskam "kongifuruj" przy module "PayPal 3.6.6" i pierwszą opcją jest Twój kraj: Poland. Jak chcę to zmienić wyskakuje lista wszystkich dostępnych krajów i nie ma tam Japonii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Zaktualizuj paypal do najnowszej wersji 3.7.1 W tej wersji jest Japan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztofk Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Zaktualizowałem do 3.7.1, niestety Japonii ciągle nie ma na liście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Lokalizacja -> Kraje Tam na pewno nie masz Japonii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztofk Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Pomogło dodanie Japonii w krajach, dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts