Cunn Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Witam W opisie produktu jest możliwość dodania zdjęć. Niemniej później zamiast zdjęcia wyświetla się znak zapytania. Co może być nie tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 podaj pełny url do zdjęcia, tj z http i adresem sklepu, pewnie w chwili obecnej url są "względne", stąd znaki zapytania Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cunn Posted June 3, 2014 Author Share Posted June 3, 2014 proszę n.p. tu: http://store.gebel.pl/pl/on/10-parka-on.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tczaude Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ale tutaj widzę główne zdjęcie załadowane . A miniaturek brak sorbuj wygenerować miniatury preferencje - zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cunn Posted June 4, 2014 Author Share Posted June 4, 2014 Hej! U mnie miniatury się wyświetlają. Sprawdzałem też na innym kompie i też są. Były wcześniej generowane. Problem jest ze zdjęciem dodanym w krótkim opisie po prawej stronie od dużego zdjęcia produktu. Nie wiem dlaczego wyświetla się znak zapytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tczaude Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Odwołujesz sie do zdjecia w cms jesli dobrz widze nie jest tak ze masz CMS ustawione na niewyświetlanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cunn Posted June 4, 2014 Author Share Posted June 4, 2014 (edited) Zdjęcie dodałem edytorem który jest w katalog>produkty>informacja>krótki opis za pomocą file manager. Czy powinienem coś dodatkowo zrobić ? Edited June 4, 2014 by Cunn (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 ja tam nie widzę nawet znaku zapytania Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cunn Posted June 5, 2014 Author Share Posted June 5, 2014 hmm to ciekawe. masz tak w wersji polskiej czy angielskiej? u mnie to co widać na screenshot występuje tylko w wersji angielskiej. sprawdź link, który podałem, ale wybierając język polski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 link do obrazka wygląda tak: http://store.gebel.pl/img/cms/wash_ico.png czy obrazek znajduje się we wskazanej lokalizacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cunn Posted June 6, 2014 Author Share Posted June 6, 2014 ofcourse. it was the first thing that I checked. perms are 755 and 644 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ADT GROUP Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Witam, czy udało się rozwiązać problem? Bo niestety mam dokładnie identyczną sytuację. u mnie widać (na 3 różnych komputerach i różnych przeglądarkach) tylko znaki zapytania a mój programista rozkłada ręce bo u niego wszystko się wyświetla :/ Kiedy on dodaje zdjęcie u siebie na komputerze i innym łączu internetowym, to zdjęcie wyświetla się prawidłowo. Natomiast wszystkie dodane przeze mnie, presta nieprawidłowo generuje link cms zdjęcia, bo dopisuje /administrator/ i widoczny jest pytajnik, po usunięciu "nadprogramowego" administrator obraz się wyświetla. przykładowy link: http://odziezpremium.pl/pl/content/20-jak-pobrac-miare W temacie programowania jestem całkowitym laikiem ale jeśli macie jakieś sugestie co jest nie tak to przekaże człowiekowi który upgreadował właśnie moją preste z 1.4 na 1.6 Bo jak narazie dostałam od niego info że musi to być kwestia mojego komputera i programów na nim zainstalowanych, ale nie działa na 3 kompach, z których jeden jest praktycznie czysty. Bardzo byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź i pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mar24n Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 witam, jestem nowy w prestashop mam problem z default-bootstrap , po zmianie zdjec na komputerze wyswietla poprawnie ale na telefonie i tablecie pokazuje wszystko jak bylo przed zmianami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Cunn
Witam
W opisie produktu jest możliwość dodania zdjęć. Niemniej później zamiast zdjęcia wyświetla się znak zapytania. Co może być nie tak ?
12 answers to this question
Recommended Posts