ČeskáPresta.cz Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 (edited) Ahoj, mám v plánu udělat videotutoriály na kompletní Administraci Prestashop + Nějaké ty tipy okolo.Začínáme prvním dílem, objednání webhostingu a instalace Prestashopu. Objednání webhostingu a Domény | Tutoriál #0 Instalace Prestashopu | Tutoriál #1 Základy Administrace | Tutoriál #2 Kategorie a Produkty | Tutoriál #3 Cenová pravidla a Vouchery | Tutoriál #4 https://www.youtube.com/watch?v=Xmf76nuefQI Dopravci | Tutoriál #5 https://www.youtube.com/watch?v=PE4S5kCr2oM Krátká Videa Prestashop 1.6. Rychlý Tip #1 | Jak obnovit heslo přes MySql databázi? Prestashop 1.6. Rychlý Tip #2 | Jak zapnout Debug mód? https://www.youtube.com/watch?v=UMLVyJsrzUw Edited June 6, 2014 by ČeskáPresta.cz (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Nechci teda píčovat, ale "příznivá cena" 1200,- za hosting je teda úlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSfever.com Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 S čím to srovnáváš? Wedos NoLimit? Nic proti Wedosu nemám, sám u nich hostuji, ale když se poprvé člověku něco po**re, tak platí 600 za obnovu z někdy před 1 týdnem...to za to opravdu nestojí. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
domorodecmezilidmi Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Toto je fakt super nápad. Díky moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 Díky za pochvalu, pokouším se sem přidat odkazy na nová videa, ale moc mi to nejde..nějak jim blbne forum, posílal jsem již mail na support a zatím nic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vondrys Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 S čím to srovnáváš? Wedos NoLimit? Nic proti Wedosu nemám, sám u nich hostuji, ale když se poprvé člověku něco po**re, tak platí 600 za obnovu z někdy před 1 týdnem...to za to opravdu nestojí. Já mám třeba u arvixe.com, s použitím kupónu je to 67 USD na 2 roky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 S čím to srovnáváš? Wedos NoLimit? Nic proti Wedosu nemám, sám u nich hostuji, ale když se poprvé člověku něco po**re, tak platí 600 za obnovu z někdy před 1 týdnem...to za to opravdu nestojí. Služby jsou u wedosu zcela jistě drahé, čas technika není rozhodně zdarma, nicméně zmiňovaný hosting c4 rozhodně nedoporučuji, již několik klientů co jsme dělali, tak vždy s tímto hostingem nejhorší zkušenosti (pomalá rychlost, ftp, parametry,..). Nicméně po konzultaci s technikem u společnosti C4 jsme parametry vždy manuálně zvýšili dle potřeby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts