Oktay Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 (edited) Arkadaşlar merhaba, Aşağıdaki resimde de göründüğü gibi 3. ve 4. alt kategoriler kullanıcıların alışverişleri sırasında kötü ve pratik olmayan bir görüntü meydana getiriyor. 3. ve 4. alt kategori resim ve ikonlarını nasıl görünmez yapabiliriz? Edited June 2, 2014 by Oktay (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 aşağıda gösterdiğim alanı silin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktay Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 Şahin bey merhabalar, bu ara işler bayağı yoğunlaştığı için site ile çok fazla ilgilenemedim. Sizin hızınıza yetişmemize zaten olanak yok. Şimdi vermiş olduğunuz çözümü uyguladım, gerçekten işe yaradı. Tam istediğim gibi filtrede kategoriler gözüküyor, menüde kategoriler gözüküyor ama, sayfanın ortasında artık yok. Çok teşekkür ederim. Hızlı cevabınız ve ilginiz için. Tek bir problemim var, 2. kategori de artık gözükmüyor. Yani "Bilgisayar" --- altında da "Dizüstü, Tablet, Masaüstü, Oem, Sarf Malzeme" gibi alt kategorilerin bulunduğu 2. kategorinin sayfada gözükmesini, onun altındaki 3.ve 4. alt kategorilerin gözükmemesini istiyorum. Mümkünse, yapabilirsek sevinirim. Olmazsa da buda eskisinden daha iyi. Teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktay Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 Şahin bey biraz reklamınızı yaptım umarım sakıncası yoktur. http://www.prestashop.com/forums/topic/334854-how-can-i-hide-to-3rd-and-4th-subcategories/?do=findComment&comment=1704540 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Şahin bey biraz reklamınızı yaptım umarım sakıncası yoktur. http://www.prestashop.com/forums/topic/334854-how-can-i-hide-to-3rd-and-4th-subcategories/?do=findComment&comment=1704540 tabiki sorun değil...zaten bende prestashop.com yöneticilerin, hesabımı silmesini bekliyorum...prestashopturkiye.com'dan rahatsızlar,..türkiye sayfasındaki bir uyanık moderator beni şikayet etmiş...ne kadar ön plana çıkarsam o kadar iyi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktay Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 Şahin Bey, 2. kategori de artık gözükmüyor. Yani "Bilgisayar" --- altında da "Dizüstü, Tablet, Masaüstü, Oem, Sarf Malzeme" gibi alt kategorilerin bulunduğu 2. kategorinin sayfada gözükmesini, onun altındaki 3.ve 4. alt kategorilerin gözükmemesini istiyorum. Mümkünse, yapabilirsek sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts