tk77axa Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Ok.... Trebuie sa adaug in pagina produselor un link care deschide o fereastra popup cu Ghid Marimi (magazin haine) Doar ca pagina popup e diferita in functie de categorie (la tricouri e una, la incaltaminte alta, etc...) Exemplu: Click pe link in pagina produs din categoria 53 sa imi deschida "x" popup Click pe link in pagina produs din categoria 45 sa imi deschida "y" popup Cum adaug acel link-uri in functie de categorie? Am incercat cu: {if $category->id != 50} <p><a href="../popup/marimi_incaltaminte.html" onclick="window.open(this.href,'targetWindow','toolbar=no,location=no,status=no,menubar=no,scrollbars=yes,resizable=yes,width=800px,height=600px');" class="btn_size" data-toggle="modal" data-target="#sizeModal"> GHID MARIMI </a> </p> {/if} Variabila ar trebui declarata si in controller dar habar n'am cum. Ma poate ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk77axa Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 nimeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 (edited) exista un modul cu ghid de marimi, vezi cum lucreaza acela, si poate il vei modifica dupa cerintele tale sau o alta varianta, inserezi acel tabel de marimi la fiecare produs, la descriere Edited June 11, 2014 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk77axa Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 costi43 Un link spre modulul respectiv se potae te rog? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 uital aici vezi ce potzi face cu el sizeschart.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk77axa Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 merci pentru modul .... il testez sau o alta varianta, inserezi acel tabel de marimi la fiecare produs, la descriere am 4mii si ceva de produse ) si vreo 20 de variante de tabele marimi in functie de diverse categorii, marci, etc... deci varianta cu tabel in descriere no way Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts