lanterneled Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Buna ziua, Intrucat vreau sa imi apara o descriere scurta a produsului in lista de produse am introdus in product-list.tpl <div class="product_desc">{$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:120:'...'}</div> Problema este ca aceasta instructiune imi afiseaza descrierea scurta dar doar text si nu imi afiseaza <br> ori tabel ori textul bolduit ci doar text simplu. Vreau sa fac ceva in genul asta http://www.easylight.ro/lanterne-led. Am scos |strip_tags:'UTF-8'| si imi da voie sa adaug ceva mai multe caracteristici textului dar din ce am citit este o problema de securitate. Ma puteti ajuta va rog cu o solutie mai buna? Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 de ce nu scrii si verziunea folosita??? sau tie lenne??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanterneled Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 Versiunea prestashop este 1.6.0.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 inseamna ca ceva nu ai explicat bine deoarece daca te uitai la produse, si nu ai ce umbla la tpl, ai acolo descriere produs, unde poti sa-ti colorezi fonturile sa faci tot ce i-ti trece prin cap, numai trebuia sa te uiti, editeaza un produs di BO, si ai acolo tare si mare ce vrei tu sa faci acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanterneled Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 Tema standard nu afiseaza short description in lista de produse ci doar titlul. am adaugat acel div pentru a afisa short description, afiseaza descrierea acum dar indiferent ce modificari de stil fac textului nu imi apar in lista de produse ci apare textul simplu, fara bold, fara culori, fara <br>. ex: aici, http://www.campshop.ro/en/ primul produs , imediat sub slider, cu numele de TEST PRODUS are descrierea scurta afisata sub poza in text continuu, fara nici un stil cu toate ca in short description tab, in BO i-am pus bold si numerotare. Pe pagina produsului , aici http://www.campshop.ro/en/masa-ultricies/20-curabitur-porta-aliquet.html imi apare la descrierea scurta stilul pe care l-am ales pentru text. Ideea era ca vroiam sa imi apara acelasi stil si in lista de produse si sa nu imi transforme in text simplu si atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 (edited) acuma inteleg, la lista apare, sau numai la grid nu apare? da la list apare, dar la grid nu apare, ia partea de cod de la list si puneo si la grid, vezi sa nu fie din css Edited June 2, 2014 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanterneled Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 In css nu am gasit nimic care sa reglementeze pentru grid sa afiseze doar text simplu. Mai ales pentru ca divul ala cu short description este pus de mine, nu e standard din tema. Am incercat sa pun codul de la list si nu merge nici asa. Ma gandesc totusi sa nu fie o restrictie de caractere folosite. asta nu inseamna o anume restrictie strip_tags:'UTF-8'? Daca scot asta merge sa folosesc <br> bold, dar am inteles ca daca il scot e o bresa de securitate....oricum nu stiu cati ar avea interes sa imi puna mie nu stiu ce coduri pe acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 incearca sa iei divul de short description de la products.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanterneled Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 asa arata divul de la products.tpl <div id="short_description_content" class="rte align_justify" itemprop="description">{$product->description_short}</div> cand il pun pe asta nu imi mai apare deloc short description. Daca doriti va pot trimite datele de acces pentru FTP si BO, asa cred ca e mai usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 azi nu am timp, dar intru pentru zece minute daca vrei ma uit peste el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts