lukruk Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Witam Proszę mi napisać, w którym miejscu powinienem nadpisać kod abym z pierwotnego wyglądu: Mógł dodać tekst, aby strona wyglądała mniej więcej tak: Fajnie by było aby tekst był jak na przykładzie na czerwono. Pozdrawiam I liczę na zainteresowanie tematem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 korni Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 moduł cashondelivery, plik payment.tpl - tam dodajesz tekst. a atrybuty jego ustawiasz w pliku "global.css" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 jak będizesz miał kilka metod płatności, to dla każdej chcesz taki tekst? jeżeli nie to wystarcyz zmodyfikować order-opc.tpl w katalogu z szablonem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukruk Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 jak będizesz miał kilka metod płatności, to dla każdej chcesz taki tekst? jeżeli nie to wystarcyz zmodyfikować order-opc.tpl w katalogu z szablonem No właśnie myślałem aby nad wszystkimi metodami płatności. Jak ktoś wybierze jedną z trzech metod dostawy, czyli za pobraniem, przedpłata czy odbiór osobisty, pokazują się opcja zapłaty. Chciałbym aby tekst był nad nimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 są dwie opcje, albo order-opc.tpl i wstawienie wspomnianego kodu nad: <!-- Carrier --> {include file="$tpl_dir./order-carrier.tpl"} <!-- END Carrier --> albo order-carrier.tpl i wstawienie kodu na samej górze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lukruk
Witam
Proszę mi napisać, w którym miejscu powinienem nadpisać kod abym z pierwotnego wyglądu:
Mógł dodać tekst, aby strona wyglądała mniej więcej tak:
Fajnie by było aby tekst był jak na przykładzie na czerwono.
Pozdrawiam
I liczę na zainteresowanie tematem
4 answers to this question
Recommended Posts