johnoo Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Dobry den, snazil som sa odstranit linky na lokalizator predajni (lebo ziadnu nemam), siel som podla tohto navodu: http://www.webhostinghub.com/help/learn/prestashop/store-locator/remove-our-stores-links no nepodarilo sa mi odstranit linku pod nazvom nase predajne z footer. poradili by ste? Prestashop 1.5.6.2 + slovencina z prestashop.sk dakujem Johnoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Toto je návod ako to odobrať z CMS bloku nie z footer.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnoo Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 ale je tam napisane ze ak to das prec z informacii na lavo tak to odoberie aj z footer Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSfever.com Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Nevím, jakou používáte šablonu, ale může to být přímo v kódu footeru, nebo v kodu CMS modulu v patičce webu..Zašlete prosím URL, to pomůže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnoo Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 (edited) link zaslany. Ide o default template a nieje to v kode footeru lebo ak dam v blok cms prec informacie tak cele informacie zmiznu z footeru ale jednoducho nikde neviem najst kolonku alebo backend tlacitko na vypnutie our stores / po slovensky nase predajne alebo lokalizator predajni vo footeri. V tom navode pise ze ak to dam prec z laveho panelu tak ze to zmizne aj z footeru ale v mojom pripade to z footeru nezmizne Edited May 31, 2014 by johnoo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSfever.com Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 (edited) Otevřete si tento soubor ROOT/Themes/default/modules/blockcms/blockcms.tpl Najděte tento řádek {if $display_stores_footer}<li class="item"><a href="{$link->getPageLink('stores')|escape:'html'}" title="{l s='Our stores' mod='blockcms'}">{l s='Our stores' mod='blockcms'}</a></li>{/if} A upravte jej takto {* {if $display_stores_footer}<li class="item"><a href="{$link->getPageLink('stores')|escape:'html'}" title="{l s='Our stores' mod='blockcms'}">{l s='Our stores' mod='blockcms'}</a></li>{/if} *} Potom běžte do Administrace, Nastavení, Výkon a znovu vygenerujte Cache. Dejte vědět, jestli to fungovalo. Edited May 31, 2014 by PSfever.com (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnoo Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 (edited) prosim o comment; ak to spravim tj dam tu hviezdicku pred a za tag znamena to ze som z daneho tagu spravil comment? ps funguje to thnx. ja ked som nasiel ten tag, tak som z neho spravil html comment <!-- --> obe funguju aj Vasa hviezdicka aj ten moj html comment velmi pekne dakujem za vyriesienie problemu bez vas by som to asi nevyriesil len poprosim dajte mi vediet co znamenaju tie hviezdicky thnx Johnoo Edited May 31, 2014 by johnoo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Super, jsem rád, že to funguje! Ano, hvězdičky jsou komentář pro .tpl soubor, rozdíl je v tom, že se po kompilaci vůbec nezobrazí ve výsledném kódu. U tradičních HTML závorek se kód sice nezobrazí, ale bude jako poznámka ve výsledném kódu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts