Jump to content
  • 0

"więcej" w kategoriach i podkategoriach

szkut

Question

Witam,

Wchodząc na stronę www.kuguar.pl (presta 1.5.6.2) --> kategorie / subkategorie --> istnieje przycik "więcej", który rozwija opis kategorii / podkategorii.

Chciałbym aby wyświetlał się część tekstu, po czym można go rozwinąć, a w moim przypadku wszystko jest schowane.

Druga sprawa to irytująca "1" (patrz załącznik) - nie potrafię go zlokalizować i permanentnie zlikwidować.

post-779505-0-85199700-1401381934_thumb.jpg

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

sprawdź plik category.tpl i wszystkie pliki zaincludowane do tego pliku (pagination.tpl, category-count.tpl, product-files.tpl)

ta  jedynka znajduje się gdzieś tam, może być wynikiem wywołania jakiejś zmiennej {$zmienna}

trzeba przeanalzować kod, linijka po linijce

• 0

Co do przycisku "więcej" zauważyłem pewną zależność.

Gdy tworze opis za pomocą WYSIWYG. Tekst jest wyświetlany prawidłowo. Natomiast ja w ramach ćwiczeń używam w WYSIWYG okienka, gdzie jest czysty kod html. Ręcznie go piszę w notepad++ i tam wklejam. Tak tworząc strony cms widnieje sam przycisk więcej, który nie jest poprzedzony częścią opisu. Zaglądając do okienka z kodem html do stworzonej strony w WYSIWYG - nie ma tam nic, żadnego dodatkowego kodu, który by mógł powodować moj problem / ewentualnie który by sprawiał,że część opisu jest widoczna, a część nie.

WYSIWYG zawsze u mnie do akapity wstawia <span>, spróbowałem w ten sposób, ale również on nie działa.

Edited by szkut (see edit history)