Sir_Cayman Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 (edited) Ahojte, v administrácii idem na kartu Katalóg, následne na kartu Produkty, a zobrazí sa mi chyba: Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to access /www/a/u/u56451/public_html/img/tmp/product_mini_60.jpg in /www/a/u/u56451/public_html/classes/ImageManager.php on line 408 Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Invalid filename in /www/a/u/u56451/public_html/classes/ImageManager.php on line 408 Vyzerá do FTP som žiadne zásahy nerobil, niekoľko týždňov som do tejto karty Produkty ani nepozeral (ani som nebol v administrácii e-shopu ani na FTP), tak nechápem prečo sa to zrazu objavilo. Avšak keď prerolujem stránku s toutou chybou, tak sa prerolujem až k normálnemu zobrazeniu Produktov. Vedeli by ste mi pomôcť, čo s tým? Ďakujem. Edited May 29, 2014 by Sir_Cayman (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Dobrý den, nevím jakou máte verzi a nevím tedy, jak přesně vypadá řádek 408 v ImageManager.php, ale vypadá to, že tam chybí obrázek product_mini_60.jpg, který je argumentem nějaké funkce na řádku 408. PHP vyhodilo warning, protože daný obrázek nemůže najít. Zkuste se podívat, jestli v tom adresáři není, možná k němu pouze nejsou nastavena práva. Vzhledem k tomu, že to ale nemá žádný vliv na funkcionalitu, můžete vypnout debug mod, tím se zároveň "chyba" přestane zobrazovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Cayman Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Ak hľadám ten obrázok správne v adresároch public_html/img/ tak chýba celá zložka "tmp" Verziu mám 1.5.3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Ok, vytvořte složku tmp a nastavte ji práva 757. Nevím, jak se Vám složka tmp odstranila, ale pokud se chcete error zbavit, asi jinou možnost nemáte..NA čem Váš eshop běží? Sdílený hosting, nebo VPS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts