ArtruTurkawski Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Witam wszystkich, Mam następujący problem: nagle presta przestała działać pojawia się komunikat Fatal error: Cannot redeclare class module in /home/o01760gk/public_html/dtpsoft.pl/modules/paypal/paypal.php on line 28 Firma świadcząca hosting twierdzi że u nich jest wszystko ok. plik znajduje się na serwerze. Czy ktoś miał podobny problem? Dodam że sklep działał bez zarzutu przez jakiś tydzień. Pozdrawiam Artur Turkawski Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 jakich plików nie widzi? bo chyba temat nie jest zbyt związany z treścią, czy może coś pominąłem istotnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArtruTurkawski Posted May 29, 2014 Author Share Posted May 29, 2014 Otrzymałem teraz taki komunikat Fatal error: Class 'PaymentModule' not found in /home/o01760gk/public_html/dtpsoft.pl/modules/shopgate/shopgate.php on line 21 i nie bardzo wiem co z tym zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArtruTurkawski Posted May 29, 2014 Author Share Posted May 29, 2014 Ogólnie wychodzi na to że gdziekolwiek zaczytywany jest PaymentModule tam jest problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 najprawdopodobniej jest tak, że jeden z modułów płatności z którego korzystasz dołącza tą bibliotekę gdzies wczesniej.w związku z tym wywala później błąd, że nie można ponownie wywołać tej klasy. to co bym zrobił ja to powyłączał po kolei modułu płatności, dzięki temu zlokalizujesz moduł który najprawdopodobniej dołącza tę bibliotekę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts