mkiboo Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Dobry den, poprosim o radu s anglickou verziou pretashop. Pri otvoreni doma mi vsetko funguje ak otvorim stranku v praci v chrome mi zobrazi anglicku vrziu ktora ma nefunkcne linky. Explorer zobrazi slovensku verziu funkcnu. Viete mi prosim poradit ako znefunkcnit anglicku mutaciu prestashopu uplne aby sa kazdemu zobrazila jedina a to slovenska verzia? Dakujem Stranka je space-pen.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Dobrý den, vypadá to, že máte Prestashop verze 1.5.X, běžte tedy do administrace, Lokalizace, Jazyky v jazycích u anglického jazyka zmáčkněte na zelenou fajfku, jazyk se tím zakáže. Dále bych doporučil jít do záložky Nastavení - Seo & URL a povolit zobrazování přátelských URL. Tím by se zároveň měl přegenerovat soubor htaccess a vše by mělo opět fungovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkiboo Posted May 29, 2014 Author Share Posted May 29, 2014 dobry den, dakujem. ale tu anglictinu mam obmedzenu. MOze to byt aj v niecom inom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Omezenou, myšleno zakázanou? Pokud zakázanou, tak zkuste regenerovat cache a podívat se, jestli nemáte v eshopu nastavenou geolokalizaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts