Wydrrra Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Witam, jestem nowy i mam pytanie. Otóż chodzi o to jak zmienić kolor zaznaczonych liter i paska na danym poniżej obrazku? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/000a3a928c949654.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 możesz to zmienić w pliku z zawartością maila /modules/bankwire/mails/pl/ lub w katalogu z szablonem tj. themes/TWOJ_SZABLON/mails/pl/ (o ile szablon tam istnieje) zmienisz to stosując standardowe style css (np. color:#000) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wydrrra Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 TZN.? Nie za bardzo rozumiem chodzi o plik bankwire.html? ścieżki /modules/bankwire/mails/pl/ nie znalazłem, ponieważ po /modules/bankwire nie mam dalej "mails". Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 jest to szablon wiadomości, zawiera on to co widzisz w mailu, można tam zmienić kolor. sprawdź zatem katalog z Twoim szablonem, podkatalog mails i /pl/ czy bankwire.html znajduje się w tej lokalizacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wydrrra Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 Tak, dokładnie znajduje się w lokalizacji public_html/NAZWA/mails/pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 no to zmieniasz szablon tam, otwórz go i dla fragmentu z numerem zamówienie zmieniasz parametr style, np. na style="color:red!important;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts