alarmasupraveghere Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 (edited) Buna ziua, Poate ma puteti ajuta cu o problema. Am creat o pagina noua in CMS. Cum pot sterge modulele din stanga si dreapta doar cand clientul acceseaza pagina creata. De ex. am creat in cms "Poze". Clientul cand da click pe poze sa se deschida o pagina cu continutul ei dar sa nu mai fie afisate si coloanele din stanga si dreapta(de ex categoriile, contact, diverse informatii care se gasesc). Acele informatii sa existe doar la restul paginilor din site.Presta 1.5.4.1 Multumesc. Edited May 28, 2014 by alarmasupraveghere (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarmasupraveghere Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Buna ziua, Poate ma puteti ajuta cu o problema. Am creat o pagina noua in CMS. Cum pot sterge modulele din stanga si dreapta doar cand clientul acceseaza pagina creata. De ex. am creat in cms "Poze". Clientul cand da click pe poze sa se deschida o pagina cu continutul ei dar sa nu mai fie afisate si coloanele din stanga si dreapta(de ex categoriile, contact, diverse informatii care se gasesc). Acele informatii sa existe doar la restul paginilor din site.Presta 1.5.4.1 Multumesc. Chiar nimeni nu e sa ma ajute? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 modifica din tema ta fisierele de mai jos in header.tpl {if $page_name!='search' || $page_name!='cms'} <div id="left_column" class="column grid_2 alpha"> {$HOOK_LEFT_COLUMN} </div> {/if} <div id="center_column" class=" {if $page_name!='cms'} grid_5 {else} grid_9{/if}"> footer.tpl {if $page_name!='cms'} <div id="right_column" class="column grid_2 omega"> {$HOOK_RIGHT_COLUMN} </div> {/if} ps: o fi lumea in concediu/vacanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts