akalaycioglu Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 (edited) Arkadaşlar Prestashop 1.5.4.0 kullanıyorum. Sepete eklenen ürünleri satın almak için adreslerden sonra direk ödeme aşamasına geçmesini istiyorum. Yani kargo sekmesini iptal etmek istiyorum mümkün müdür? Edited May 23, 2014 by akalaycioglu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 ürünleri sanal ürün olarak seçerseniz kargo kısmı gelmez ama bu durumda kullanım koşulları gelir bunuda iptal etmek için admin paneli sipariş seçeneklerine girin orada kullanım koşullarını iptal ediniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
akalaycioglu Posted May 24, 2014 Author Share Posted May 24, 2014 sanal ürün olayını nasıl yapıyoruz? yarı türkçe şu an temam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Ürünlerinizde kombinasyon varsa sanal ürün olarak kullanamazsınız....aksi halde kaynak kodlarına girmeniz gerekir... http://www.serverbilgisayar.com.tr/google/?q=remove+shipping+step+site%3Awww.prestashop.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts