fyg50 Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Merhaba arkadaşlar, tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın sorunum şu trendmio.com siteme baktığınızda görürsünüz üstteki kategorileri değiştirmek ve yeni kategori eklemek istiyorum fakat kategoriler bölümünden yeni bir kategori ekledim herşey tamam olması lazım bildiğim kadarıyla anasayfada yeni kategori açması lazım ne yazıkki görüntülenmiyor ayrıca şuanki temanın kendi kategorilerini görünürlükten çıkarıyorum fakat yinede gözüküyor çözemedim ben yardım edermisiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmsmarket Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Modüllerden Üst Yatay Yenü Modülü ile istediğiniz herşeyi üst menü çubuğuna ekleyebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyg50 Posted May 23, 2014 Author Share Posted May 23, 2014 çok teşekkürler hocam oldu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Selam, Lütfen konu başlığını [ÇÖZÜLDÜ] olarak günceller misiniz? Iyi çalışmalar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts