luki4ever Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 witam, czy istnieje działający moduł wiążący sposoby wysyłki ze sposobem płatności dla Prestashop w wersji 1.6 ? Obecnie to jest jakaś paranoja bo klient najpierw wybiera przykładowo kuriera po przedpłacie, a za chwilę w formie płatności pobranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki4ever Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 Naprawdę nikt z Was nie korzysta w Prestashop z opcji wysyłki przedpłata na konto i za pobraniem? Jak dla mnie brakuje podstawowej funkcji czyli możliwości powiązania wysyłki za pobraniem z płatnością za pobraniem, klient w tej chwili może wybrać wysyłkę tańszą (przedpłata) a w płatnościach za pobraniem, przecież to bezsens. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 shiptopay.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 moduł dla wersji 1.5 działa w 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki4ever Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 (edited) moduł dla wersji 1.5 działa w 1.6 dziękuję za odpowiedź i pomoc. Początkowo nie wiedziałem że w archiwum są dwa moduły dla różnych wersji pozdrawiam Edited May 25, 2014 by luki4ever (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 paczka którą dołączyłem zawiera 2 pliki pierwsza - dla prestashop 1.4 drugą - dla prestashop 1.5 rozpakowywałeś ten plik przed wgraniem w celu wydobycia poprawnej paczki? :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki4ever Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 paczka którą dołączyłem zawiera 2 pliki pierwsza - dla prestashop 1.4 drugą - dla prestashop 1.5 rozpakowywałeś ten plik przed wgraniem w celu wydobycia poprawnej paczki? :-) tak, już się zorientowałem. Dzięki za pomoc! Męczyłem się z tym od 3 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
uldar Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 (edited) Witam A ja mam wielką prośbę. Po zainstalowaniu modułu shiptopay (rozpakowałem paczkę i instalowałem do wersji 1.5) strona sklepu stała się biała. :-( Moduł odinstalowałem - sklep działa poprawnie. Ponowna instalacja - ponownie biała strona. Jest może na to jakiś sposób? Będę bardzo wdzięczny za konkretną pomoc i odpowiedź. Pozdrawiam sklep w oparciu o PrestaShop v. 1.6.0.8 Dla potomnych - PROBLEM ROZWIĄZANY! Proszę wejść na stronę i poczytać. Test tam działający moduł dla wersjo 1.6.0.8 - działa pięknie. Oto link: http://www.prestashop.com/forums/topic/326247-prestacenter-payments2carriers-free-for-ps-15-and-16/ Edited July 10, 2014 by uldar (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts