Mariuszpn Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Witam, Pobrałem i zainstalowałem moduł azgallery i nie działa mi lightbox - wygasza cały ekran. Zdjęcia produktów są ok, a galeria tak się wyświetla że foto jest za tłem. Czy ma ktoś z was pomysł jak to naprawić ? Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 coś nie tak jest z z-index trudno powiedzieć więcej bez możliwości zbadania sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariuszpn Posted May 23, 2014 Author Share Posted May 23, 2014 http://sklep.lukullus-laden.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariuszpn Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 Vekia a możesz coś więcej pomóc bo kombinuje i rożną wartości wpisuję i nic nie pomaga, jedynie jak wpiszę wartość 1 to header mam podświetlony a nie foto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Vekia a możesz coś więcej pomóc bo kombinuje i rożną wartości wpisuję i nic nie pomaga, jedynie jak wpiszę wartość 1 to header mam podświetlony a nie foto. przeoczyłem Twoje odpowiedzi, dlatego warto cytować bo wtedy dostaje powiadomienie możesz wyłączyć CCC dla CSS (adv. paramters > performance) w chwili obecnej Twoje pliki css są zminifikowane do jednego, więc ciezko sprawdzic style css Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariuszpn Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 przeoczyłem Twoje odpowiedzi, dlatego warto cytować bo wtedy dostaje powiadomienie możesz wyłączyć CCC dla CSS (adv. paramters > performance) w chwili obecnej Twoje pliki css są zminifikowane do jednego, więc ciezko sprawdzic style css Już Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 w stylach wklej coś takiego: #lbCenter { position: absolute; z-index:2!important; overflow: hidden; background-color: #fff; } efekt: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariuszpn Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 w stylach wklej coś takiego: #lbCenter { position: absolute; z-index:2!important; overflow: hidden; background-color: #fff; } efekt: super dziekuję działa ale.... nadal jest header wyświetlony razem ze zdjęciem i nie pokazują sie strzałki do przewijania zdjęć ale lepsze to niż to co było Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 krok po kroku i dojdziemy Twój header ma z-index:5003 #header { z-index: 5003; } zmniejsz go do 1 global.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariuszpn Posted May 27, 2014 Author Share Posted May 27, 2014 (edited) bardzo dziekuje działa. Zmieniłem indeksu oo w globalnym Jak pisałeś iw pliku slimbox2 indeks-z zmieniłem z auto na 1 i żartować ok TYLKO NIE widac jeszcze zdjecia 1 Z ...... żart wygaszone ... ciemnym piwem I TAK JEST ok BARDZO dziekuje Edited May 27, 2014 by Mariuszpn (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariuszpn Posted May 27, 2014 Author Share Posted May 27, 2014 krok po kroku i dojdziemy Twój header ma z-index:5003 #header { z-index: 5003; } zmniejsz go do 1 global.css bardzo dziekuje działa. Zmieniłem indeksu-1 w global Jak pisałeś i w pliku slimbox2 indeks-z zmieniłem z auto na 1 i żartować ok tylko nie widac jeszcze zdjecia 1 Z ...... i tak jest ok BARDZO dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajtek116 Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 w stylach wklej coś takiego: #lbCenter { position: absolute; z-index:2!important; overflow: hidden; background-color: #fff; } efekt: Witam mam ten sam problem co MARIUSZPN. Niestety po dodaniu do stylów tego fragmentu nic się nie zmienia, zdjęcie nadal jest przykryte przez tło. Możecie rzucić okiem co jest nie tak http://motoanrad.one.pl/index.php?fc=module&module=azgallery&controller=gallery&live_configurator_token=e6e8cc2250288deff4ae5acc122d2b1d&id_shop=1&id_employee=1&theme=theme9&theme_font= Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts