volkanarat Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Ne olduysa birden oldu, sistemde hiç bir sorun yoktu bilgisayarımı kapattım ve eve gittim. Evde ki bilgisayarımdan admin paneline tekrar giriş yapmak istediğimde giriş yapmadı, dahası her hangi bir hatada vermedi. Sadece giriş ekranına tekrar döndü. Şifremi unuttum dedim, mailime yeni şifre geldi ama onunla da giriş yapılmıyor. Garip olan saçma bir şifre yazıyorum o zaman şifreniz hatalı uyarısı veriyor, ama olması gereken şifreyi yazdığımda ekran yine admin giriş sayfasına dönüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanarat Posted May 22, 2014 Author Share Posted May 22, 2014 Veritabanından md5 olan alanı bile güncelledim ama giriş yapmıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanarat Posted May 22, 2014 Author Share Posted May 22, 2014 Çok saçma ama hata Chorome'den kaynaklanıyormuş. Firefox'dan bağlanınca giriş yaptı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalender-jack Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Merhabalar, sorun tarayıcınızın ön belleğinden veya çerezlerden kaynaklanabilir. Aşağıdaki işlemleri yapmanızı önerebilirim. * Tarayıcı ön belleğinizi temizleyebilirsiniz. * Bilgisayarınızın ms-dos ekranını Başlat > Çalıştır kısmına cmd yazarak açtıktan sonra; ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew komutlarını sırası ile çalıştırarak sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz. Sorununuzu giderdiyseniz lütfen başlığa [ÇÖZÜLDÜ] şeklinde bir bilgi ekleyiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Bu durum genellikle chrome kullanıcılarında olur...tarayıcı geçmişinizi sildiğiniz de düzelir....extra bir işleme gerek yoktur.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sospas Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 (edited) Merhaba,aynısı bendede var. fakat hiçbirşey açılmıyor ekran bembeyaz. sunucu taşındıktan sonra oldu. Herşeyi denedim,neler yapmam gerekiyor ? hala düzelmedi. + müşteri olarak kayıt oldugum hesabada giriş yapamıyorum. Edited June 12, 2014 by sospas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Merhaba,aynısı bendede var. fakat hiçbirşey açılmıyor ekran bembeyaz. sunucu taşındıktan sonra oldu. Herşeyi denedim,neler yapmam gerekiyor ? hala düzelmedi. + müşteri olarak kayıt oldugum hesabada giriş yapamıyorum. siteniz Warning: base64_decode() has been disabled for security reasons in hatası veriyor, hosting sağlayıcınız la görüşün... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sospas Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Teşekkürler,Şahin bey. Arkadaslar ilgileniyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 arkadaşın sorunu çözülmüştür..yapılması gereken.... php.ini dosyasında aşağıdaki alanı silmeniz....veya sadece kapatılmış uygulamayı " ve " arasından kaldırmak disable_functions="engellenmiş uygulamalar burada olur" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts