Cunn Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Hej Jak można usunąć rozwijające się menu w defaultowym theme presty ? Próbowałem za pomocą css, ale zostały mi 'brudy' których nie potrafię usunąć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 a w jaki sposób próbowałeś je usunąć? możesz podać konkretny css? wystarczy tylko taki kod: .sf-menu > li > ul { display:none!important; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cunn Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 Edytowałem superfish-modified.cssi dodałem .sf-menu > li > ul { display:none!important; } ,ale nic to nie zmieniło :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cunn Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 okazało się, że reguła inna reguła: .sf-menu li ul nie była domknięta dlatego .sf-menu > li > ul {display:none!important;} nie działał. Dziękuje! Już po sprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts