Gold1s Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 (edited) Witam. Modyfikuję conieco swój sklep, zmodyfikowałem moduł blok promocji, aby wyświetlał się na głównej stronie, w stylu, jaki chciałem. Wszystko jest ok poza jednym - nie działa mi efekt przejścia produktu do koszyka, po odświeżeniu produkt jest w koszyku. Przycisk więc działa, lecz nie działa ajaxowe przejście. Czy muszę coś dodać do ajax-cart.js zw. z promocjami? Do blockspecials.tpl dodałem taki kod: <a style="text-align:center;width:110px;float: left;margin-top:10px;" class="exclusive ajax_add_to_cart_button" rel="ajax_id_product_{$special.id_product}" href="{$link->getPageLink('cart')|escape:'html'}?qty=1&id_product={$special.id_product}&token={$static_token}&add" title="{l s='Do koszyka' mod='blockspecials'}">{l s='Do koszyka' mod='blockspecials'}</a> Proszę o pomoc, dziękuję z góry. Tutaj link do testowej wersji sklepu: xxx Edited May 22, 2014 by Gold1s (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold1s Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 Czy ktoś może orientuje się o co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Najprościej to zrób tak. Uruchom w swoim sklepie domyślny szablon a następnie za pomocą FIrefoxa a dokładnie narzędza dla programisty znajdź kod, który za to odpowiada (usuwam kolejno). Jak znajdziesz to wiesz wówczas czego Ci brakuje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 do zdjeć produktów dodaj klasę: class="product_img_link" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold1s Posted May 22, 2014 Author Share Posted May 22, 2014 Dzięki wielkie vekia - o to chodziło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts