reoxid Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Čaute. Poprosil by som o radu pri nasledovnom probléme: Mám produkt a k nemu nakonfigurovaných 5 jeho variantov. Zmena ceny sa ale prejaví vždy iba pri variante, ktorý je zadaný ako prvý v poradí. Pri výbere ďalších variantov (so svojimi cenami) mi však výsledná cena stále zostáva rovnaká a nepripočítava ani neodpočítava sa pri zmene variantov. Kde by mohol byť problém? Alebo to tak má byť štandardne? Vďaka za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Určite to tak nemá byť. Urob prosím screen ako máš zadané varianty v administrácii Link to comment Share on other sites More sharing options...
gowg77 Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Pravděpodobně vzniká problém někde v product.js v dané šabloně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniqueModules Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Je možné sem hodit odkaz na detail stránky produktu a screen administrace kde je vidět jak jsou nastaveny varianty? Doporučuji se podívat do konzole v prohlížeči jestli tam není nejaká chyba javascriptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 (edited) Sorry za oneskorenú reakciu, ale dostal som sa sem až teraz. Prikladám teda screeny. Ešte som pátral po príčine sám ale nenašiel som nič, čo by to mohlo spôsobovať. Takže pravdepodobne to mám iba zle nastavené. Edited May 21, 2014 by reoxid (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniqueModules Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Odkazem jsem myslel link(url adresu) na detail produktu na vasem e-shopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.bio-krby-kamna.cz Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Presne tak. Chyba v product.js nebo v dané šabloně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted June 6, 2014 Author Share Posted June 6, 2014 ee. Je to čistá inštalácia - v 1.4.7.0, téma originál prestashop, nič nebolo upravované. Pre istotu som to nahral aj na iný hosting a tam to robí tak isto. Reaguje iba na skupinu variantov, ktorá je vždy prvá v poradí. Ostatné pod ňou sa síce zvoliť dajú, ale ich ceny už neprepočítava a ani ich nezapíše do košíka po vložení... Pokiaľ je použitá iba jedna skupina variantov, všetko je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.bio-krby-kamna.cz Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 pouzijte generator kombinaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted June 10, 2014 Author Share Posted June 10, 2014 pouzijte generator kombinaci Geniálny nápad!!! Tak toto ma nenapadlo... S generátorom to funguje tak ako má. Vďaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts