Rusty11 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Dobry vecer,pri predeslych chybach, ktere se vyskytli sem se rozhod pro radikalni resesi a to je kompletna reinstalace fora.Chtel sem se tedy zeptat. Je mozne si prenest jiz nahozene produkty do nove verze ? Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Fora nebo eshopu?Pokud fora, tak bymne zajímalo jak v něm ty produkty nabízíte?Ano je to možné,lze zazálohovat databázi i obrázky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty11 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Prosimte, pomylil jsem se. Jedna se o eshop samozrejmne. Vite mi tedy poradit jak je to mozny udelat?Dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 V php adminu se vyexportuje databáze a na ftp se ve slozce img zazalohuje složka p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty11 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 dekuji moc krat a jak si pak muzu obnovit tu databazi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Proste se smaze ta z cisteho shopu a da se tam zalohovana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty11 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 ok ok dekuji,mas to u mne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Musi se ulozit heslo ty databaze na stavajicim shopu a nova musi mit heslo stejny, jinak to shop neveme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty11 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 mohu tedy jeste jednou? nejsem az tak dobrej v tomhle a moc to potrebuji.Tedy: udelal jsem si zalohu jak IMG, tak databaze.Tet mam uz nainstalovanej novej shop a chci to obnovit. Jak importuju IMG je mi jasny ale jak prosim mohu obnovit tu databazi co tam je ze nejakecilo.sql ( co mi vlastne vyhodila ta zaloha). Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 v php adminu se musi naimportovat i zalohovat ne v administraci eshopu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty11 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 promin, ze porad otravuji ale nemoh bys mi to popsat cely podrobnej jak zalohovat a jak to cely naimportovat ? dekuji moc mi na tom zalezi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Sry,ale nemam na to cas v php adminu si vyexportuj vsechny tabulky co nalezi prestashopu a pak je zase naimportuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts