ermak3 Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Witam,próbowałem dzisiaj ustawić homemodalwindow. Nie wyświetlał się jak powinien. Próbowałem zmienić jego pozycję przy pomocy live editora, starałem się go przesunął nad homefeatured a pod homeslider. Nie chciał w ogóle wskoczyć na to miejsce (po opuszczeniu cały czas był przeźroczystym jak podczas przesuwania). Potem nie pamiętam dokładnie jak było^^, ale finalnie usunąłem homemodalwindow i zniknął mi ze strony głównej również homefeatured. Nie mogę dodać teraz na stronę główną ani homefeatured, ani najczęściej kupowanych itd. są zainstalowane i aktywne ale wyświetla się tylko homeslider.W załączniku ss strony a tu link http://weallarefree.com/PS. Czyściłem cache, odinstalowałem/usunąłem i wgrałem na nowo z instalki homefeatured. Na kodowaniu itd. się nie znam, ale jak powiecie ew. gdzie i co mam wklepać to się zrobi.Help me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 kliknij "reset" przy module homefeatured coś zmienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermak3 Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Klikałem wyczyść (chyba o to chodzi, bo potem jest komunikat "Moduł zresetowane"" - nie pomaga.Zapomniałem podać jaka presta... 1.5.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 możesz przejść do: moduły > pozycje (nie włączaj live edit!) odszukaj listy modułów: displayHome czy na tej liście znajduje się moduł polecanych produktów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermak3 Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 nie - http://zapodaj.net/images/95853ae7041e9.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 zatem przejdź do moduły > pozycje u góry kliknij w "przeszczep moduł" (nie znam dokładnie spolszczenia w oryginalne: transplant module) z pierwszej listy wybierz moduł homefeatured z drugiej listy rozwijanej wybierz displayHome zapisz zmiany i sprawdź czy moduł pojawia się zarówno na stronie, jak i na liście displayHome 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermak3 Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 A ja tyle się męczyłem zamiast od razu napisać tutaj.Działa!Wielkie dzięki Legendo PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts