webbusiness23 Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Salutare! As dori un pic de ajutor: vreau sa fac inserez un text in campul "Text afisat cand este in stoc" din tabul Cantitati pentru toate produsele care apartin unui acelasi brand (manufacturer). (Vreau sa fac acelasi lucru pentru campul "Textul afisat cand produsul poate fi comandat fara stoc:"). Am evidentiat lucrurile astea doua in imaginea din atasament. Am cautat in toate tabelele din DB (Prestashop 1.5.3.1) si nu m-am prins unde trebuie sa umblu. Ma puteti ajuta va rog? Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Sa te uiti in ps_product_lang .. cel putin de la vers. 1.4.X in sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbusiness23 Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 (edited) Sa te uiti in ps_product_lang .. cel putin de la vers. 1.4.X in sus. Multumesc mult, acolo era! Am aceeasi intrebare cu gasirea locatiei pentru cele 3 radiobutton-uri de deasupra, adica: Cand nu este in stoc: * Nu se poate comanda * Se poate comanda * Implicit: Se poate comanda conform cu setarile Astea unde le pot gasi, te rog? Edited May 15, 2014 by webbusiness23 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Tot acolo ... pune textul dorit pe un produs .. in cele 3 locuri si da selectul ... si ai sa vezi care cum vine. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbusiness23 Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 Nu am inteles ce ai vrut sa zici. Stiu cum functioneaza partea asta a lucrurilor cu cele 3 radiobutton-uri. Stiu sa fac manual toata treaba. Problema e ca nu stiu in ce tabela se gasesc cele 3 optiuni (radiobutton-uri) precizate mai sus. Ma poti ajuta cu numele tabelei? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 ps_stock_available Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Salutare! As dori un pic de ajutor: vreau sa fac inserez un text in campul "Text afisat cand este in stoc" din tabul Cantitati pentru toate produsele care apartin unui acelasi brand (manufacturer). (Vreau sa fac acelasi lucru pentru campul "Textul afisat cand produsul poate fi comandat fara stoc:"). Am evidentiat lucrurile astea doua in imaginea din atasament. Am cautat in toate tabelele din DB (Prestashop 1.5.3.1) si nu m-am prins unde trebuie sa umblu. Ma puteti ajuta va rog? Multumesc anticipat! salut, ce anume ai modificat in ps_product_lang nu ma descurc multumesc 1.5.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts