ricasd Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Ahojte viete mi pomoct nahodil som si novu temu na PrestaShop™ 1.5.6.2 a teraz citim dost dlhe nacitavanie stranok medzi sebou. Prosim vas neda sa to nejako zrychlit moj web hosting urobil vsetko pre zrychlenie ale stale to neje ono. PROSIM o radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Máč Cache pre šablóny nastavené na Prekompilovať šablóny, ak boli súbory aktualizované? Prípadne si stiahni modul Delete connections/expired vouchers/carts and optimize all tables a sem tam ho použi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricasd Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 Ten modul stiahnem a oskusam a toto by malo byt dobre nastavenie http://www.webpagescreenshot.info/img/53747d7aad3763-36622028 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Jedine a singifikantne zrychlenie Vasho eshopu je mozne iba prostrednictvom poskytovatela webhostingu. Akekolvek finty co sa tyka nastavenia cache apod. zrychlia shop o 5-10 % max. Ak vobec. Rapidne zrychlenie vie zabezpecit jedine samotny webhosting presunu vasho eshopu na rychlejsi a menej vytazeny server, pripadne zmenou jeho parametrov.Ja som minuly tyzden riesil na Websupport.sk rychlost jedneho mojho noveho eshopu. Odozva bola 20 sekund a viac a to bol eshop este vypnuty. Totalne nefunckny eshop. Chvalabohu az brutalny natlak na websupport a vyhrazky ze odidem zabrali a presunuli eshop na server, kde je odozva 1-2 sekundy. Len pre porovnanie, urobil som kopiu eshopu a dal ho na iny webhosting (tiez na websupporte). Tam eshop bezal s odozvou 5 sekund. Takze je velmi dolezite, kde su vase stranky umiestnene.Takze rada na zaver. Ako prve si velmi dobre rozmyslite, aky webhosting si zvolite. Ak je to webhosting za 20 € na rok, budte si isti, ze na serveri spolu s vami bude dalsich 2000-3000 webov. Rychlost vasho webu bude dobra iba vynimocne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricasd Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 Presne tak teraz som na websuporte. Oni mi dneska zvysili PHP verzia: 5.4.27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Liska Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Ahojte viete mi pomoct nahodil som si novu temu na PrestaShop™ 1.5.6.2 a teraz citim dost dlhe nacitavanie stranok medzi sebou. Prosim vas neda sa to nejako zrychlit moj web hosting urobil vsetko pre zrychlenie ale stale to neje ono. PROSIM o radu. 1.5.x je podľa mňa pomalšia ako 1.4.x, takže jej pomôže asi už len lepší hosting alebo vlastný server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planto Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 (edited) Ahojte mám podobný problém, eshop mi ide veľmi pomaly, načítanie trvá aj 20 sekúnd. Riadil som sa vyššie uvedenými radami ale nič nepomohlo. Hosting mám na nic.sk, ohľadom požiadavky na presunutie na iný server mi odpísali toto: pri eshope Prestashop sa velmi casto klientom stava, ze neprepnu eshop do produkcnej verzie a preto stale pregenerovava graficku sablonu a to neskutocne spomaluje eshop. Problem samozrejme nieje u nas, ale v nastaveniach, treba ich dokladne prejst, aby sa nerekompilovala sablona. Kde prepnem e shop do produkčnej verzie? Nastavenia výkonu mám nasledovné: SMARTY: Template compilation Prekompilovať šablóny, ak boli súbory aktualizované Cache Áno DEBUG MODE: Disable non PrestaShop modules Nie Disable all overrides Nie VOLITEĽNÉ VLASTNOSTI: Kombinácie Nie Vlastnosti Nie Zákaznicke skupiny Nie CCC: Inteligentná vyrovnávacia pamäť pre CSSÁno Inteligentná vyrovnávacia pamäť pre JavaScriptÁno Minimalizovať HTMLÁno Kompresia vnoreného JavaScriptu v HTMLÁno Move JavaScript to the end Áno Apache optimalizácia Áno MEDIÁLNE SERVERY: nič ŠIFROVANIE: Algoritmus Použiť Rijndael s knižnicou mcrypt. (you must install the Mcrypt extension) VYROVNÁVACIA PAMAŤ: Použiť medzipamäťÁno Systém vyrovnávacej pamäte Súborový systém Hĺbka adresára 1 Ďakujem za pomoc Edited December 17, 2014 by Planto (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mblasko Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Skús nastaviť "Použiť medzipamäť" na NIE. mne to pomohlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik179 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Ja som prešiel na webglobe.sk. Povedal som im čo presne potrebujem a stránka ide ako strela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts