hurtownialalill Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Witam, mam sklep oparty na preście i pozostało mi tylko kilka rzeczy do edycji aby hulało jak powinno.Zastanawiam się jak zrobić sposób dostawy który informuje o indywidualnym zarządzaniu kosztem dostawy.Np. klient zamawia towar za granicę jednak koszt dostawy zależny jest od wielkości/wagi paczki, więc predefiniowany sposób płatności nie wchodzi w grę.Obecnie mam dostawę powiązaną z krajem i wyświetla się tylko ta opcja (jak powinno) jednak koszt dostawy wyświetla się jako /darmowy/W sumie wystarczyłaby tylko możliwość ukrycia tej informacji dla tego specyficznego rodzaju dostawy. Jest na to jakiś sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziolo22 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Znalazłeś jakieś rozwiązanie? Mam podobny problem ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurtownialalill Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 Znalazłeś jakieś rozwiązanie? Mam podobny problem ;/ Hej, jeszcze nie rozwiązałem tego problemu. Póki co mam opcję dostawy opartą na kraju użytkownika i poza polską dostępna jest tylko opcja za granicę jednak nadal kwota to 00.00PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziolo22 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Ale to chyba i tak nie rozwiązuje problemu. Potrzebujesz indywidualnie wycenić każdy produkt przed wysłaniem zgadza się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurtownialalill Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 Ale to chyba i tak nie rozwiązuje problemu. Potrzebujesz indywidualnie wycenić każdy produkt przed wysłaniem zgadza się? W ogóle nie rozwiązuje to problemu, Potrzebuję aby w koszyku, była możliwość zaznaczenia jednego sposobu wysyłki, bez podania kosztów dostawy, tak aby kupujący dopiero później otrzymał od nas nr konta oraz informacje o kosztach dostawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziolo22 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Właśnie czegoś takiego sam poszukuję, na razie nic nie mogę znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts