Arekk Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Witam, Przed wczoraj zauważyłem, że wszystkie cechy z moich produktów zostały usunięte, czy ktoś się orientuje dla czego i jak zapobiegać tego typu problemów? Czy można jakoś spróbować odzyskać przypisane cechy do produktów ? Serdecznie pozdrawiam Prestashop 1.6.0.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 czy w sklepie było coś między czasie robione? chodzi bardziej o takie rzeczy jak aktualizacja, instalacja modułów z override ? dodatkowo, czy problem dotyczy: back office? front office? czy tych dwóch częsci sklepu razem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arekk Posted May 13, 2014 Author Share Posted May 13, 2014 czy w sklepie było coś między czasie robione? chodzi bardziej o takie rzeczy jak aktualizacja, instalacja modułów z override ? dodatkowo, czy problem dotyczy: back office? front office? czy tych dwóch częsci sklepu razem ? Nic, nie było robione jedynie zmiana wyświetlania menu, tzn horizontal top menu aby nie były wyświetlane podkategorie podkategorii ( to co podawałeś w innym temacie ) oraz dodanie podkategorii Problem dotyczy back i front office, link do sklepu: http://salmo.h2g.pl Jakiś czas temu dostałem komunikat, że jedna z tabel źle została zaczytana i czy zaczytać ją ponowie. zatwierdziłem komunikat i nie zauważyłem aby jakieś problemy były. Pozdrawiam. Arek Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 masz dostep do bazy danych? jeżeli tak - możesz zerknać w tabelę: ps_feature_product czy ta tabela zwiera rekordy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arekk Posted May 13, 2014 Author Share Posted May 13, 2014 (edited) masz dostep do bazy danych? jeżeli tak - możesz zerknać w tabelę: ps_feature_product czy ta tabela zwiera rekordy? tak, mam dostęp. Tabela zawiera rekordy: id_feature id_product id_feature_value 1 647 34 1 657 34 1 667 34 1 674 34 1 625 164 to oczywiście tylko część tej tabeli. Jakiś pomysł? Edited May 14, 2014 by Arekk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arekk Posted May 14, 2014 Author Share Posted May 14, 2014 Witam, Jakiś pomysł aby jednak prestashop zaczytał te informacje z tabeli ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arekk Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 vekia masz może jakiś pomysł dla czego nie zaczytuje prestashop tych danych z bazy ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arekk Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Witam, Dalej walczę z cechami, w dalszym ciągu są one niewidoczne dla klienta, w bazie są wpisy ale cechy nie wyświetlają się na stronie. Jest możliwość zaczytania ich do sklepu z tej bazy tak aby się ponownie wyświetlały ? pozdrarwiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts