retep Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Dal som stránku do ostrej prevádzky www.retecom.sk a ajhľa, obrázky kategórií sa nezobrazujú, obrázky produktov sú OK.v htaccess mám totoRewriteRule ^([0-9]+)(\-[a-zA-Z0-9-]*)/([a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /img/c/$1$2.jpg [L,E]V čom môže byť chyba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retep Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 Dal som stránku do ostrej prevádzky http://www.retecom.sk a ajhľa, obrázky kategórií sa nezobrazujú, obrázky produktov sú OK.v htaccess mám totoRewriteRule ^([0-9]+)(\-[a-zA-Z0-9-]*)/([a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /img/c/$1$2.jpg [L,E]V čom môže byť chyba? Zmenil som to naRewriteRule ^([0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/([_a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /img/c/$1$2.jpg [L,E]vymazal smarty a stále žiadny obrázok?Nejaké riešenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retep Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Riešil som celý víkend. Chyba je v htaccess, po vypnutí priateľských odkazov sa obrázky zobrazujú korektne. Skúsil som všetko čo mi dávalo nejaký zmysel, stále som bez výsledku.Nikto nemá žiadny nápad ako na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retep Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Síce to nie je úplne kóšer riešenie, ale upravil som v Link.php funkciu getCatImageLink tak, aby neprepisovala cestu, obrázky sa už zobrazujú. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts