Denes Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Sziasztok! Azzal a problémával küzdök, hogy a különböző kedvezmények összeadódnak a PS-ban. 1. probléma Szeretnék törzsvásárlói csoportokat létrehozni (pl. 5% és 10%), de nem szeretném, ha az egyéb akciókkal a kedvezmény összeadódjon. Az lenne jó, ha csak az egyik, méghozzá a magasabbik legyen érvényben. Már majdnem sikerült így:létrehoztam egy vásárlói csoportot, amelyik csoporthoz hozzáadtam 5% kedvezményt a Catalog price rule-ban (Árszabályok/katalógus árszabályok). Ebben az esetben az akciós termékek akciós ára volt érvényes (ami általában magasabb, mint a csoport kedvezmények). Tehát ez már majdnem jó lett volna. Viszont az 5% csoporthoz tartozó vevőként bejelentkezve a shop összes termékét berakta az Akciós termékek menüpont alá. Ez így viszont sajnos használhatatlan megoldás. 2. probléma Időszakos akció keretében egy adott termékkategóriához tartozó termékekből, ha a vevő 2 db-t vásárol 20% kedvezményt kap. Ezt cart rule-lal (kosárszabállyal) szépen meg is csináltam, viszont az egyébként ehhez a kategóriához tartozó akciós termékek csökkentett árát tovább csökkentette a 20%-kal. Ez így nem jó. Hogy tudnám elérni, hogy a különböző kedvezmények ne adódjanak össze a Prestashopban? Van valakinek ötlete, megoldása erre? PS 1.5.6.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 1.5.6.3? Egyébként fogalmam sincs, de megpróbálom megnézni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denes Posted May 14, 2014 Author Share Posted May 14, 2014 PS 1.5.6.2, bocs... és kösz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts