Oktay Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 (edited) Arkadaşlar merhaba, ürün özelliklerini oluştururken, "bilgi kartı" adı altında gözüken ürün özelliklerine başlıklar ekleyebiliyor muyuz? Ben biraz araştırdım ama olumlu bir sonuç elde edemedim. Bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Aşağıya örnek bir resim ekledim konunun anlaşılabilmesi için. Edited May 10, 2014 by Oktay (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 bu tarz tablolar için extra tab modülleri var...modül içerisinde tablolar oluşturup istediğiniz ürüne ekliyorsunuz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktay Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 Anladım yani standart haliyle işlemci özellikleri, ekran özelikleri gibi başlıklar açamıyoruz. Teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Sizin dediğiniz işlem standart olmuyor, standart dışına çıkılmasını istiyorsunuz, bu tip ücretsiz sistemler tüm sektörlere hitap etmesi için tasarlanmış sistemlerdir, yani size gerekli olan tablolar başka bir sektöre lazım olmayabilir...o nedenle böyle olması daha iyi.... ayrıca biraz html bilginiz var ise tabloları kendiniz oluşturabilirsiniz....aşağıdaki çoğalt işlemi aynı tabloyu kullanan ürünler için yapılmış bir özelliktir....ürünü çoğaltıp yazıları değiştirirsiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts