k-dog Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Zdravim kolegove, jsem asi velka lama, ale nevi nekdo, co se ma vyplnovat pri instalaci shopu ve tretim kroku, konkretne databasae configuration?database server namedatabase namelogin passwordvyplnuji tam prihlasovaci udaje na svoji domenu, ale nefunguje to..nema se tam vyplnit nejaky konkretni link na podsoubor..mam obchod nahrany na domene, v podslozce presta, protoze mi stavajici obchod zatim bezi na starem systemu a prechod udelam, az budu mit prestu komplet hotovou (podari-li se mi projit pres krok 3 pri instalaci). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Databaseserver name ----- serv s databází v mém případě je to ip adresadatabase name ----- jmeno databazelogin, password ---- přihlašovací jméno a heslo k databázi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-dog Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Diky, instalace se povedla. Mam ted ale problem s cestinou. Kdyz chci nahrat cestinu, konkretne cz.gzip tak mi to napise:1 error 1. archive cannot be extractedNevedel by prosim nekdo co s tim? predem diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Skus jinou verzi a mas vubec češtinu vytvořenou v administraci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-dog Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 no pres- tools-languages jsem tam nahral ceske vlajecky, a kdyz chci nahrat cestinu pres translations nahrat import language pack, vyplivne mi to tuhle hlasku Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-dog Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 jinak cestinu mam tady z prestashop.com ze sekce downloads.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Ta me taky tusim nesla Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-dog Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 a jakou jsi pouzil ty?dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 nekde tu na foru byla Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimmon Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Databaseserver name ----- serv s databází v mém případě je to ip adresadatabase name ----- jmeno databazelogin, password ---- přihlašovací jméno a heslo k databázi. v databazach sa absolutne nevyznam, takze prosim o blizsie vysvetlenie:zatial skusam nainstalovat prestu u seba a po spojazdneni by som ju rad zavesil na web. Nainstaloval som WAMP server, vyrobil som usera a nasledne databazu s nazvom prestashop (tu som nezadaval ziaden login ani password, predpokladam, ze tu platia udaje pre usera, ktoreho som vytvoril). V tretom kroku instalacie zadavamDatabase server name: localhostDatabase name: prestashopLogin: usr, password: pwdPo stlaceni verify now prebehne pokus a koniec. Ziadna chybova hlaska ani nic. Takisto nejde poslat ani testovaci email.Instalujem v. 1.2.4. (edit: 1.2.5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts