wpatrykw Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Witajcie, przed aktualizacją Prestashop 1.6.0.6 miałem 1.5. Przy aktualizacji zostawiłem starą skórkę (theme'a) i mam błąd. Podczas klikania dodaj do koszyka wy konsoli Firefoxa widzę błąd: TypeError: cartBlockOffset is undefined ...lockOffset.right = $(window).innerWidth() - cartBlockOffset.left - cartBlock.wid... ajax-cart.js (wiersz 236) Gdy klikam rzecz jasna na stronie nic się nie dzieje, nie wyskakuje również okienko z potwierdzeniem dodania produktu do koszyka i z pytaniem czy kontynuować zakupy czy też zacząć realizować zamówienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 podaj linka, w tym wypadku konieczne jest sprawdzenie kilku rzeczy na stronie. bez urla będzie ciezko pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wpatrykw Posted May 8, 2014 Author Share Posted May 8, 2014 http://www.kup-czesci.pl/ Po kliknięciu Dodaj do koszyka... Z góry dzięki wieeelkie za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wpatrykw
Witajcie,
przed aktualizacją Prestashop 1.6.0.6 miałem 1.5. Przy aktualizacji zostawiłem starą skórkę (theme'a) i mam błąd.
Podczas klikania dodaj do koszyka wy konsoli Firefoxa widzę błąd:
...lockOffset.right = $(window).innerWidth() - cartBlockOffset.left - cartBlock.wid... ajax-cart.js (wiersz 236)Gdy klikam rzecz jasna na stronie nic się nie dzieje, nie wyskakuje również okienko z potwierdzeniem dodania produktu do koszyka i z pytaniem czy kontynuować zakupy czy też zacząć realizować zamówienie.
2 answers to this question
Recommended Posts