sonny_one Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 ahojtepotreboval by som modul ktorý by mi automaticky importoval od dodavatela tovar, nakoľko dodávateľ má viac ako 3000 produktov nieje možné to denne kontrolovať ručne a jediné riešenie je automaticky to nastaviť. Shop bude o parfémoch ak už niekto má tento modul rozbehnutý môžme sa dohodnúť na odkúpení. Info do PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Vstavanu funkciu PrestaShop: Admin > Tools > Import si netestoval?edit: aha, myslel si automaticku. Na to su platene moduly, hladaj tu na fore alebo cez google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonny_one Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 Vstavanu funkciu PrestaShop: Admin > Tools > Import si netestoval?edit: aha, myslel si automaticku. Na to su platene moduly, hladaj tu na fore alebo cez google. už som našiel programatora ktorý mi to naprogramuje.ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubo01 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 za akú cenu? ja už takýto program (nie modul!) mám, priamo do DB vpisuje údaje z .csv Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 mne by sa taky program zisiel, napis mi na [email protected] a dohodneme sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladoZem Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 aj ja by som take nieco potreboval.Na co sluzi vlastne Import v backofice vsak vobec nefunguje.Viete poradit niaky modul, ktory by importoval cez .csv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonny_one Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 aj ja by som take nieco potreboval.Na co sluzi vlastne Import v backofice vsak vobec nefunguje.Viete poradit niaky modul, ktory by importoval cez .csv? Viem to dať naprogramovať, ak máš záujem pošli mi PM s linkom na XML feed, csv subor alebo niečo od čoho sa vie programátor odraziť. Plus Informácie ako si to predstavuješ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricirivas Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 caute.. tiez by som potreboval niekoho kto by mi nastavil a pripravil inport do prestashopu. Jedna sa o dve databazy pricom v kazdej je asi okolo 4000 produktov. s tym ze by boli pravidelne automaticky aktualizovane. vopred dakujem a ponuku mi piste prosim na mail. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugi33 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 caute.. tiez by som potreboval niekoho kto by mi nastavil a pripravil inport do prestashopu. Jedna sa o dve databazy pricom v kazdej je asi okolo 4000 produktov. s tym ze by boli pravidelne automaticky aktualizovane. vopred dakujem a ponuku mi piste prosim na mail. [email protected] Podarilo sa ti na to niekoho zohnat? Potrebujem zhruba to iste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifo Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Podarilo sa ti na to niekoho zohnat? Potrebujem zhruba to iste. Aj ja Ti to viem spraviť. Ale tiež nie ako modul, ale ako program. Kto má záujem, kontaktujte ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vajling Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 caute, potreboval by som importovat xml feedy od dodavatela do eshopu, vie mi s tym niekto pomoct? dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts