crash11 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Ξερει καποιος πως μπορω να βαλω προσφορα καποια προϊοντα συγκεκριμενη ωρα και να σταματαει αυτοματα;Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
netplayer Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Ενεργοποίηση προσφοράς: Db::getInstance()->execute('UPDATE `'._DB_PREFIX_.'product` SET `on_sale`=1 WHERE `id_product`= [το id του προιόντος]'); Db::getInstance()->execute('UPDATE `'._DB_PREFIX_.'product_shop` SET `on_sale`=1 WHERE `id_product`= [το id του προιόντος]'); Απενεργοποίηση προσφοράς: (το on_sale πισω σε 0) Db::getInstance()->execute('UPDATE `'._DB_PREFIX_.'product` SET `on_sale`=0 WHERE `id_product`= [το id του προιόντος]'); Db::getInstance()->execute('UPDATE `'._DB_PREFIX_.'product_shop` SET `on_sale`=0 WHERE `id_product`= [το id του προιόντος]'); Για να τρεχουν σε προγραμματισμένη ώρα χρησιμοποίησε τα cron_jobs του apache2, απο το Cpanel έχεις πρόσβαση συνήθως με επεξήγηση χρήσης . Φυσικα μπορεις να τα συμμαζεψεις σε ενα module και να τα διαχειριζεσαι ευκολα απο το B.O. Υπενθυμιση, έλεγξε την γεωγραφική ζώνη ώρας του server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Από την καρτέλα ενός προϊόντος, στο tab Prices μπορείς να ορίσεις ένα specific price με ποσοτική ή ποσοστιαία έκπτωση και συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης/λήξης: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash11 Posted May 8, 2014 Author Share Posted May 8, 2014 Καλησπερα, ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις.Να γινω πιο συγκεκριμενος, έχω ενα μενου στο τοπ μενου με ονομα offers.Εχω κατηγορια offers στην οποια συνδεω τα προϊοντα που εχω για προσφορα.Θελω οταν τελειωνει η προσφορα να αφαιρουνται αυτοματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iGiorgis Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 (edited) Καλησπερα, ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις.Να γινω πιο συγκεκριμενος, έχω ενα μενου στο τοπ μενου με ονομα offers.Εχω κατηγορια offers στην οποια συνδεω τα προϊοντα που εχω για προσφορα.Θελω οταν τελειωνει η προσφορα να αφαιρουνται αυτοματα. αν και ειμαι αρκετα νεος μπορω να σου πω τι εκανα εγω. Κρεμασα ενα Tab στο TOP MENU και το ονομασα Προσφορες εδωσα να ειναι εσωτερικο λινκ: to_site_sou.com/index.php?controller=prices-drop Eτσι οταν ληξει η προσφορα θα φυγει απο εκει ετσι κι αλλιως. Ελπιζω να βοηθησε. Edited May 16, 2014 by iGiorgis (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts